Poselství jednorožců – Snížkova dobrodružství přehled
Michaela Burdová
![Poselství jednorožců – Snížkova dobrodružství Poselství jednorožců – Snížkova dobrodružství](https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/327098/mid_poselstvi-jednorozcu-snizkova-dobro-ZmE-327098.png?v=1483446211)
Poselství jednorožců série
0. díl >
Volné pokračování trilogie Poselství jednorožců. Snížek je kočkoroh. Spokojeně si žije u Veragina, u kterého má zajištěn neomezený přísun jídla a spát může, kdykoli se mu zachce. Se vším je ale konec, když se nechá vlákat do pasti a probudí se zavřený v kleci. Drkotající vůz a nerudný trpaslík ho vezou neznámo kam. Když Veragin zjistí, že Snížek zmizel, vydává se ho hledat. Během cesty pozoruje, že se v zemi dějí zvláštní věci. Všude mizí kočkorohové a povídá se, že si na nich ve svých hodovních síních pochutnávají trpaslíci. Jenže trpaslíci nikdy neopustili své Měsíční hory. Tak proč právě teď a proč zrovna kočkorozi? Zdá se, že se objevilo zlo, které nepochází z této země. Aby ho Veragin zastavil, musí obnovit dávné přátelství s elfy a otevřít tak staré rány a vzpomínky, které měly zůstat zapomenuty.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poselství jednorožců – Snížkova dobrodružství. Přihlašte se a napište ho.
![De.De. De.De.](https://www.databazeknih.cz/img/users/33_/333557/m_de-de-ZeK.jpg?v=1605074156)
Tragédie, Pj jsem si zamilovala, ale tehle díl je od začátku do konce uspěchaný a obrázky by bylo lepší kdyby tam nebyly, jak od dětí ze školky.
![Luigi1 Luigi1](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
(SPOILER) Po přečtení těch tří knížek jsem od Snížka čekal dalko víc.Já vím,že ho zajali trpaslíci,no ale přesto,jinak dobrý místy smutný.
Kniha Poselství jednorožců – Snížkova dobrodružství v seznamech
v Mé knihovně | 55x |
2013 | ![]() |
2010 | ![]() |
2008 | ![]() |
2014 | ![]() |
2013 | ![]() |
Mně se to líbilo, moc. Po více než deseti letech od čtení PJ skvělá nostalgie. Hvězdičku dolů za závěrečnou bitvu-nebitvu a pro mě obecně moc rychlý konec. Za mě to chtělo kapitolu dvě navíc.