Poslední přání přehled

Poslední přání
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537448/bmid_posledni-prani-66309d881c059.jpg 5 6873 6873

Zaklínač série

1. díl >

Zaklínač I. Poslední přání - komplet - audiokniha obsahuje komplet všech šesti povídek první povídkové knihy Zaklínač, kterou napsal Andrzej Sapkowski. Účinkují Jiří Dvořák, Jiří Plachý, Miroslav Táborský, Veronika Bajerová, Aleš Říha, Dita Fuchsová a další. Mistr zvuku: Jan Kocian Polský autor Andrzej Sapkowski vytvořil živoucí fantasy svět, ve kterém sledujeme osudy Geralta z Rivie, zaklínače, bělovlasého zabijáka monster a magických tvorů. V hlavních rolích v audioknize uslyšíte Jiřího Plachého jako vypravěče a Jiřího Dvořáka jako Geralta a mnohé další.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední přání. Přihlašte se a napište ho.

Emberize
20.01.2025 3 z 5

Nebylo to vyloženě špatné, ale pokračování mě neláká. Dobrý humor.

zuzmi39
19.01.2025 4 z 5

Tahle kniha je výborným úvodem do světa Zaklínače. Všechny povídky jsou čtivé, plné akce, ale i námětů k zamyšlení. Je obdivuhodné, jak originální postavy dokázal Sapkowski vytvořit. Každá je jiná, svá, a vám se vryje do paměti. Já si osobně v tomto díle nejvíce oblíbila Marigolda. Autor taky zajímavě a místy i zábavně pojal přepracování známých pohádek do zaklínačského světa. Už se těším, co přinesou další díly.

velociraptor
14.01.2025 5 z 5

Poslední přání je temná fantasy plná humoru, morálních dilemat a skvělých postav. Geralt je sarkastický, ale hluboký hrdina, jeho příběhy vás nutí přemýšlet o volbách a lidské přirozenosti. Svět plný magie a nejednoznačných postav je jednoduše fascinující.

100 nejčtenějších knih roku 2022

27.12.2022

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2022)

04.09.2022

Knižní novinky (10. týden)

06.03.2022

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Rytíř bez jizvy je kokot, a ne hrdina.

Lidé si s oblibou vymýšlejí nestvůry a hrůzy. Sami si pak připadají méně odporní... Pak je jim nějak lehčeji u srdce. A lépe se jim žije.

Jazva je pre rytiera čestná pamiatka, dôkaz cti a slávy... Rytier bez jazvy je obyčajný chuj, nie rytier.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Poslední přání v seznamech

v Přečtených10 832x