Poslední přání přehled

Poslední přání
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537448/bmid_posledni-prani-66309d881c059.jpg 5 6794 6794

Zaklínač série

1. díl >

Zaklínač I. Poslední přání - komplet - audiokniha obsahuje komplet všech šesti povídek první povídkové knihy Zaklínač, kterou napsal Andrzej Sapkowski. Účinkují Jiří Dvořák, Jiří Plachý, Miroslav Táborský, Veronika Bajerová, Aleš Říha, Dita Fuchsová a další. Mistr zvuku: Jan Kocian Polský autor Andrzej Sapkowski vytvořil živoucí fantasy svět, ve kterém sledujeme osudy Geralta z Rivie, zaklínače, bělovlasého zabijáka monster a magických tvorů. V hlavních rolích v audioknize uslyšíte Jiřího Plachého jako vypravěče a Jiřího Dvořáka jako Geralta a mnohé další.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední přání. Přihlašte se a napište ho.

janii0943
07.12.2024 5 z 5

Četla jsem jako knihu, ale za mě je daleko lepší Audiokniha celé série
Geralt z Rivie, Zaklínač neboli řezník z Blavikenu.
Hned od první kapitoly vás to vtáhne do děje. Nemusíte hrát hry, nebo vidět seriál i tak to má své kouzlo a vy si sami jen můžete představit jak asi taková Wyverna, nebo kůrolišek vypadá.
Líbí se mi různé narážky na pohádky a bajky.

šlejfířka
27.11.2024 5 z 5

Z mého pohledu bezva knížka a přiznám se prosím nikdo mi nehubujte mám jí raději než Hru o trůny.

hajrys
26.11.2024 5 z 5

ucholniha
úžasné...

100 nejčtenějších knih roku 2022

27.12.2022

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2022)

04.09.2022

Knižní novinky (10. týden)

06.03.2022

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Rytíř bez jizvy je kokot, a ne hrdina.

Lidé si s oblibou vymýšlejí nestvůry a hrůzy. Sami si pak připadají méně odporní... Pak je jim nějak lehčeji u srdce. A lépe se jim žije.

Jazva je pre rytiera čestná pamiatka, dôkaz cti a slávy... Rytier bez jazvy je obyčajný chuj, nie rytier.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Poslední přání v seznamech

v Přečtených10 722x