Poupátka přehled

Poupátka
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540929/bmid_poupatka.jpg 4 770 770

Divadlo umí okouzlit. Ví to i jedenáctiletá Františka, která se po škole víc než domů těší do dramatického kroužku. Proč však vedoucí Mirek své divadelní partě zakazuje kamarádit se s jinými dětmi? Proč tvrdí, že správná herečka musí režisérovi vždy zcela důvěřovat, a nutí své svěřenkyně se svlékat? Zdá se, že ospalé městečko, kde Františka žije, má už řadu let závažné tajemství – tajemství, o kterém všichni tak nějak vědí, ale promluvit nechce nikdo.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poupátka. Přihlašte se a napište ho.

Mi-šu-le
22.12.2024 5 z 5

Moje první autorčina kniha a musím říct, že je skvělá. Kniha se velmi dobře četla, ačkoliv příběh byl zvláštně těžký, přečetla jsem ji za dva dny. Opět žasnu, že se takové věci dějí v takové míře a za přihlížení ostatních. Víc to nechci ani rozvádět, to se musí přečíst. Ještě dodám, že mi skvěle vyhovoval formát knihy, krásně se držela v jedné ruce.

chlupydupy
30.07.2024 3 z 5

Už bych si konečně chtěla přečíst knížku,co má JASNÝ konec..

Terusha003
25.06.2024 3 z 5

Nakonec jsem Poupátka dočetla, sice to trvalo měsíc, ale dala jsem to. Často jsem knížku odkládala, příběh mi připadal strašně bezútěšný. Pořád jsem čekala, kdy dojde k nejhoršímu, nebo kdy dojde k happy endu, což úplně nedošlo, příběh mi přišel předčasně utnutý, určitě by bylo fajn pár dalších stran.

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin

02.09.2021

10 právě čtených knih podle uživatelů (srpen)

16.08.2021

Knižní novinky (23. týden)

06.06.2021

Kniha Poupátka v seznamech