Pravidla hry přehled

Pravidla hry
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/528176/bmid_pravidla-hry-65b8c1cbb5c9b.jpg 4 133 133

Stačil jeden úder na fotbalovém hřišti, aby se Ashleyho život dočista proměnil. Najednou nic nevypadá tak, jak si to pamatuje, protože ač se to zdá nemožné, Ash se ocitl v jiné dimenzi. Od té chvíle se pohybuje po světech, které jsou téměř jako ten jeho – ale ne tak docela. Začalo to drobnými změnami, které se ale rychle vymkly kontrole, a Ash sklouznul do vesmírů, kde může mít všechno, co si kdy přál... Do vesmírů, které ho pomalu učí dívat se na svůj život úplně jinýma očima. Pokud si však nedá pozor, mohl by mu jeho skutečný svět proklouznout mezi prsty a navždy zmizet...... celý text

Literatura světová Sci-fi Pro děti a mládež
Vydáno: , Yoli (ČR)

Game Changer, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pravidla hry. Přihlašte se a napište ho.

Dejvid
06.01.2025 4 z 5

Od autora to je moje první kniha a jak koukám na recenze (a hodnocení Smrtky a Sucha), tak zřejmě ne nejlepší.
Přesto jsem to přečetl asi za dva dny a bavilo mě to. V podstatě takový teenagerovský román o problémech amerických středoškoláků prolínající se v několika dimenzích :-)
No, budu si muset sehnat ty lépe hodnocené tituly...

whiolet
05.01.2025 3 z 5

Autorův styl mám ráda,ale tohle mi nesedlo, ačkoliv to jako celek díky zajímavému konci dává smysl, mě to prostě nebavilo.

Rejpalova-ségra
19.12.2024 1 z 5

Z knížek Neila Schustermana jsem nadšená. Zhltla jsem jich 5 a přišla i k Pravidlům hry. Na stránce 70 jsem se rozhodla, že tomu ještě dám pár stránek čas. Na stránce 107 jsem to zabalila. Obrovské zklamání.

Nekonečno světů, nekonečno možností...

25.04.2024

Pravidla hry, Léčebna a další knižní novinky (15. týden)

07.04.2024

Knižní novinky (8. týden)

20.02.2022

Kniha Pravidla hry v seznamech