Příběh slunečnice přehled
Miriam Blahová
Někdo musí lásku prožít, aby o ní jiní mohli vyprávět. Natálie se po nehodě ocitne v nemocnici, kde sdílí pokoj se stařenkou, jejíž vzpomínky ji zasáhnou. Hedvika jí vypráví příběh své sestry Evy, která za protektorátu sloužila v opatrovně ukrývající přísně střežené tajemství. Zatímco na Natálii v současnosti doléhá nezájem sebestředného partnera, Eva musela v minulosti veškeré své emoce skrývat, aby si udržela zázemí a zaopatřila celou rodinu. Doba a poměry se mění, ale láska zůstává stejná.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příběh slunečnice. Přihlašte se a napište ho.
Dějová linka byla dobrá, v historické části nebyly žádné větší přešlapy, ale styl psaní mi připadal hodně nevyzrálý. Možná za to mohla snaha vyprávět vše očima Natálie. Řada YA knih je ale psaná lépe, na román pro ženy to bylo jazykově velmi ploché.
Krásná kniha, ve které se nám odkryjí dva příběhy jeden z minulosti, který ovlivní ten ze současné doby. Kniha má spád, četla se sama, takže za dva dny přečteno. Konec mi přišel až moc přeslazený, ale nijak zvlášť mi to nevadilo. Určitě si přečtu ostatní autorčiny kniny. Za mě moc příjemné čtení.
Rivalové, Jen čas ukáže a dalších 70 knižních tipů (15. týden)
10.04.2022
Kniha Příběh slunečnice v seznamech
v Mé knihovně | 175x |
2022 | Příběh slunečnice |
2023 | Příběh akvamarínu |
2024 | Příběh mateřídoušky |
2024 | Srdcová desítka |
2021 | Letní kraťasy |
Díky vyprávění babi Kratochvílové o životě její sestry Evy, si Natálie uvědomí, kdo je její pravá láska. Kniha se moc hezky četla, byla psaná v krátkých kapitolách a romantika z ní jen prýskala.