Příprava červených vín přehled
Miloš Michlovský
Vyšla další ze série knih o vinohradnictví a vinařství od Doc. Ing. Miloše Michlovského, DrSc. s názvem Příprava červených vín. Navazuje tak na v minulém roce vydanou Přípravu bílých vín. Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 „Příprava červených vín“ je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled o složení červeného vína a významu jednotlivých látek pro kvalitu konečného produktu – lahvového vína. Zabývá se ale především postupem, jak pozitivní látky udržet a naopak negativní potlačit. Kniha pojednává o technologickém postupu přípravy červených tichých suchých vín a samostatně se zabývá víny zrajícími v dřevěných sudech.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příprava červených vín. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Příprava červených vín v seznamech
v Chci si koupit | 2x |
Autorovy další knížky
2013 | Encyklopedie degustace vína |
2015 | Příprava bílých vín |
2014 | Bobule |
2015 | Lexikon chemického složení vína |
2016 | Technologie šampaňského |