Rod nebes a dechu přehled

Rod nebes a dechu
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/498957/bmid_rod-nebes-a-dechu-OZW-498957.jpg 4 829 829

Bryce Quinlanová a Hunt Athalar se snaží vrátit do normálu - možná zachránili Crescent City, ale vzhledem k tomu, že se v jejich životech v poslední době odehrálo tolik otřesů, chtějí si hlavně odpočinout. Zpomalit. Zjistit, co je čeká v budoucnosti. Asteriové zatím drží slovo a nechávají Bryce a Hunta na pokoji. Ale s tím, jak rebelové oslabují moc Asteriů, roste hrozba, kterou vládci představují. Jak jsou Bryce, Hunt a jejich přátelé vtahováni do plánů rebelů, volba se stává jasnou: mlčet, zatímco jsou ostatní utlačováni, nebo bojovat za to, co je správné. A mlčení jim nikdy moc nešlo. Sexy, akcí nabitý strhující příběh o světě, který se chystá explodovat – a o lidech, kteří udělají cokoli, aby ho zachránili.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , CooBoo

House of Sky and Breath, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rod nebes a dechu. Přihlašte se a napište ho.

Nifredil
11.11.2024 4 z 5

Je to romantazi v té nejčistší podobě. Naskočila jsem skoro okamžitě na vlnu jedničky a prostě jen četla, vypla hlavu a ponořila se do toho světa. Musím přiznat, že postupné odkrývání provázanosti celého světa, schopnosti a postavení rodů i hierarchie andělů mě bavila a protože jsem nečekala nic jiného, než právě romantazi, tak nemám co vytknout. Bavila mě hodně linka Dne a Noci, naopak pasáže týkající se vyloženě sexuálních orgií byly… no úsměvné, no. Ale to tak už bývá, když se něco snaží tvářit, že to vůbec není porno, ale ono přitom je a na literaturu si to zrovna v těchhle místech poněkud hraje. Dalo by se toho vyčíst hodně, Miksa to tady v komentářích popisuje přesně, nicméně já to četla s vědomím toho, že tohle mě čeká a je to prostě romantazi, takže jsem dostala přesně to, co jsem chtěla.

Lucík118
06.11.2024 5 z 5

Já nemám slov, tohle byla neskutečná jízda. Některým se možná zdá, že je to pomalé, ale podle mě je to vlastně taková předehra třetího dílu, na který se musím okamžitě vrhnout.

EjkaM
03.11.2024 4 z 5

Dobrý nápad, postavy dobře rozvrhnuté, ALE... chybí mi celou dobu autorčino zapálení a nadšení, tá pověstná Maasovská jiskra, co v čtenáři zažehne celý ohňostroj pocitů a barev a nedovolí dýchat, než dočte poslední stránku

Most sebevrahů, Jelení vršek a další knižní novinky (47. týden)

20.11.2022

10 nejprodávanějších eknih (říjen)

14.11.2022

Vychází Rod nebes a dechu, Pavouk a další knižní novinky (42. týden)

16.10.2022

„Naše láska je silnější než čas a překoná jakoukoli vzdálenost. Naše láska dosáhne za hvězdy i světy. Znovu tě najdu. Slibuju.” - str. 789

Ocenění knihy (1)

2022 - Goodreads Choice Awards (Best Fantasy)

Kniha Rod nebes a dechu v seznamech

v Přečtených1 059x