Půlnoční polibek - bonusová kapitola Den po dni přehled

Půlnoční polibek - bonusová kapitola Den po dni
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/550469/bmid_den-po-dni-pulnocni-polibek.jpg 3 21 21

A jak to bylo dál? Bonusové kapitoly k adventnímu kalendáři Den po dni. Už máš knižní adventní kalendář od nofreeusernames? Paráda! Den po dni ale končí 24. prosince, takže jestli tě zajímá, co zásadního se odehrálo na úplném konci roku, budeš potřebovat tyhle bonusové kapitoly. Vypráví ji Scott, který se se svou nejlepší kamarádkou Addie vsadil, že políbí ukrutně krásného kluka – a osud mu do cesty přihrál okouzlujícího Caspiana. Tak schválně, jestli tu sázku splní.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Půlnoční polibek - bonusová kapitola Den po dni. Přihlašte se a napište ho.

knihárna
25.12.2024 3 z 5

Bonusová knížečka k Den po dni mě nenadchla ale ani nezklamala, je stejně miloučká a naivní jako hlavní knížka. Scott byl rozhodně druhá nejlepší postava v knize (babča má jasný první místo) a tak jsem za tuhle knížku vlastně ráda, zaslouží si happyend.
Jakoby, nic originálního tu nenajdete, už postava Scotta je popsaná jako stereotypní gay. Usměvavý, vtipný, nejlepší kámoš na světě, ale zároveň nejistý sám sebou. Takových jsme viděli už stovky, to je klasická generalizace gayů v knížkách a filmech.
Ale bylo to milý.

Fortuna7
25.12.2024 4 z 5

Hezká bonusová kapitolka, která celý příběh dokončila a trochu i uvedla na pravou míru.

Tebby
24.12.2024 3.5 z 5

Četla jsem hned po Den po dni a trochu si tím zlepšila náladu z toho hořkosladkého konce, protože jsem se alespoň dozvěděla pár dalších informací. Sice jde jen o pár stránek, ale proč ne. Jen mi ta bonusová kapitola teď hrozně srazí průměrný počet stránek na knihu.

Kniha Půlnoční polibek - bonusová kapitola Den po dni v seznamech