Rod plamene a stínu přehled
Sarah J. Maas
Půlměsíční město / Mesto Luny série
< 3. díl
Spojeni vášní, rozděleni temnotou. Třetí díl bestsellerové fantasy série. Bryce nikdy nečekala, že uvidí jiný svět než Midgard, ale když už se tak stalo, chce jediné – vrátit se. V Midgardu je všechno, co miluje: její rodina, její přátelé, její druh. Jak se tam ale bezpečně dostat, když neví, komu může věřit? Hunt byl v životě už v mnoha dírách, ale ta současná je asi ze všech nejhorší. Po několika měsících, kdy měl vše, po čem kdy toužil, se opět ocitl v kobkách Asteri a netuší, co se stalo s Bryce. Zoufale by jí chtěl pomoct, ale dokud neuprchne, má svázané ruce. Doslova.... celý text
Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: 2024 , CooBooOriginální název:
House of Flame and Shadow, 2024
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rod plamene a stínu. Přihlašte se a napište ho.
Epická fantasy, užasné vyprávění s brilantními dialogy. Napínavé, dojemné, vtipné.. vše dobře promyšlené. Bavilo mě to a každá stránka stála za to!!
Tento díl se mi líbil nejvíce. Než jsem začala číst tento díl, přečetla jsem znova dva předešlé. A moc to doporučuji.
Tuto autorky moc miluju, opravdu moc. Ale přesto to mám jedno ale.
Trochu mě rozčiluje, že ve všech sériích jsou hlavní hrdinky ženy a můži jen takové podrztasky.
Zajímalo by mě, jak by taková, třeba nová série vypadala, kdyby hlavní a dominantní postavou byl muž.
Autorka píše skvěle a touto knihou to jen potvrdila .
10 nejprodávanějších eknih (říjen)
11.11.2024
Prostě já, Bouře a běs a další knižní novinky (41. týden)
06.10.2024
Neklidná růže a další knižní novinky (38. týden)
13.09.2024
Kniha Rod plamene a stínu v seznamech
drogy sex magie erotika americká literatura násilí romantika mysteriózní, mystéria pro dospívající mládež (young adult) vulgarismy, nadávkyAutorovy další knížky
2015 | Skleněný trůn |
2016 | Dvůr trnů a růží |
2017 | Dvůr mlhy a hněvu |
2016 | Královna stínů |
2020 | Rod země a krve |
Za mě dokonalé zakončení série. Ten to díl byl stejně skvělý jako zbytek série prostě jako cokoliv co Sarah J. Maas napíše.