Rok v lese přehled
Emilia Dziubak
Rok v lese predstaví malému čitateľovi les s jeho obyvateľmi v každom mesiaci v roku – rovnaký záber môže sledovať v rôznych situáciách, za rozličného počasia, cez deň alebo v noci. Na začiatku knihy sa predstavia všetci lesní hrdinovia, v závere čaká čitateľov interaktívna hra. Spoznajte zvyky našich najznámejších lesných zvierat. Kto kde býva? Kto spí cez deň a kto v noci? Kto má koho rád a kto čo rád jedáva? Ako sa zvieratká pripravujú na zimu? Ktoré zvieratá a vtáky žijú spolu celý život a ktoré iba v čase párenia? Kto má najlepšie zásoby a kto je najväčším lesným nezbedníkom? Koho v zime v lese určite nestretnete? Odpovede nájdete na stránkach tejto nezvyčajnej knihy. Rok v lese podnecuje detskú fantáziu, rozvíja vnímavosť, schopnosť logicky myslieť a hľadať súvislosti a rozprávať, ale predovšetkým zaručuje zábavu na dlhé hodiny. Pre deti od troch rokov.... celý text
Příroda, zvířata Pro děti a mládež
Vydáno: 2018 , Ikar (SK)Originální název:
Rok w lesie
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rok v lese. Přihlašte se a napište ho.
Další nádherná kniha v sérii. Na každé stránce hledáme stále stejná zvířátka v různých fázích roku. Krásně namalované.
Tohle je srdcovka pro nás i pro děti. Doma máme ještě i další "Roky", ale ten lesní, je nejlepší.
Kniha Rok v lese v seznamech
2017 | Rok v lese |
2019 | Nerozluční přátelé |
2019 | Neobyčejná přátelství v přírodě |
2021 | Stavitelé z říše zvířat |
2022 | Úsměv pro žabku |
Se synem, kterému jsou tři roky, si knihu užíváme. Syn se pomocí této knihy rozmluvil a začalo nám období zkoumání a otázek a proč . Celá rodinka si ji užíváme.