Róninova milenka přehled

Róninova milenka
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/215737/mid_roninova-milenka-215737.jpg 5 40 40

Sano Ičiró série

Šógunův vyšetřovatel Sano Ičiró musí rozluštit záhadu, která mu může vynést trest horší nežli smrt Jednoho večera vtrhne do opevněného sídla šógunova mistra obřadů čtyřicet sedm mstitelů. Starý muž, hrůzou se krčící v koutě, proti nim nemá šanci.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Róninova milenka. Přihlašte se a napište ho.

Marcik7
04.10.2021 5 z 5

Pochopit zvyklosti a zákony panující v Japonsku na začátku 18.století není právě jednoduché. V této knize je hlavním tématem zákon "bušidó" zavazující samuraje k věrnosti svému pánovi až za hrob, a to doslova...Sanovi se opět podaří vyřešit těžký úkol v situaci kdy jemu i celé jeho rodině hrozí velmi neblahý osud.

m_martina
06.07.2021 5 z 5

Tak tenhle případ se mi moc líbil. Měl zajímavý námět a kniha se dobře četla.

Vestička
24.10.2020 4 z 5

Už už jsem si myslela, že se taky stanu stoupencem komořího Janagisawy, když je Sano takový suchar. Ale nestanu. Čtu to napřeskáčku, ale to je Jedno, protože ono se nic nemĕní. A soutěž o nejvĕtšího srá.. vždy vyhraje Šógun. Myslím, že kdyby se Sano a Janagisawa chytli za ruce a šli okopávat rýžu, bylo by jim mnohem lip.

Kniha Róninova milenka v seznamech