Šašek přehled

Šašek
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/534452/bmid_sasek-65f65a1a5dc01.jpg 4 175 175

Clifton Forge série

Leo Winter má svůj život rád. Pracuje, když potřebuje peníze. Vyjede si na motorce, když touží po svobodě. Zavítá do místního baru, když se chce pobavit. Na svůj motorkářský klub sice může už jenom vzpomínat, ale život bez závazků mu naprosto vyhovuje. Takže když ho na rodinném grilování překvapí dívka, s níž strávil jednu noc, s tím, že čeká jeho dítě, je v šoku a má pocit, že se dostal do pekla. Cassandra Clineová jednou odložila své zásady stranou. Jednou jedinkrát. A nyní má kvůli románku s místním darebákem život obrácený vzhůru nohama. Její sny a akademická kariéra visí na vlásku a nic z toho by se nestalo, kdyby se držela dál, hodně daleko od Lea. Nemůže se mu však vyhýbat, obzvláště poté, co se musí přestěhovat zpátky do Clifton Forge. A on se od ní odmítá hnout, jakmile se stane několik podivných nehod, které ohrozí ji i jejich dítě. Jsou to vůbec nehody? Nebo se ocitla uprostřed boje, kterému nerozumí? Jejími jedinými spojenci se stanou lidé, jež sotva zná. A muž, u něhož hrozí, že jí ukradne její srdce. Kdyby si jen přestal dělat šašky!... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: ekniha , Beta-Dobrovský

Fallen Jester

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šašek. Přihlašte se a napište ho.

0197
07.03.2025 4.5 z 5

Tak ještě jeden díl a je tu konec série :-(.

Sice neplánované těhotenství nepatří mezi mé nejoblíbenější téma, ovšem na této sérii se mi líbí, že to není na stejné brďo a každý díl nabídne úplně jinou zápletku, přičemž klub ať už bývalý nebo konkurenční jsou takovou stálou konstantou.

Podle různých recenzí a komentářů jsem čekala, že to s Leem bude horší. Jasně choval se jak blbec téměř celé její těhotenství, taková podpora ženu určitě nepotěší, ale aspoň přiznal svůj strach a byl k ní ve všech ohledech upřímný. Což prostě musím ocenit. Naštěstí s ním měla Cassandra trpělivost. Ale když nadešel určitý moment (co to tak mohlo být? :-)), tak jak když ho osvítí a od té doby se mohl přetrhnout. Chudák, dlouho si myslel, že pro ni není dost dobrý :-(.

Opět jsem si návrat do městečka Clifton Forge užila. Sympatické postavy, čte se to samo a dýchá z toho maloměstská rodinná atmosféra. Zatím se za mě jednalo o nejslabší díl, ale to možná díky tomu, že mi chybělo více té akční a krimi části.

4,5*
- neplánované těhotenství
- hrozba konkurenčního motorkářského klubu
- oba pohledy
- hl. hrdinka se pokouší psát knihu
- všichni předchozí hrdinové se tu objevují a pořádně se rozrostli :-)

Evaho73
21.02.2025 4 z 5

Kniha Šašek spája prvky romantiky, napätia a drsného prostredia bývalého motorkárskeho klubu. Aj tento príbeh ponúka zmes vášne, drámy a kriminálnej zápletky, ktorá sa prelína s romantickou líniou. Kniha má rýchle tempo, pútavé dialógy a typickú atmosféru Clifton Forge, čo ju robí skvelým pokračovaním série. Ako nedostatok tu vnímam určitú predvídateľnosť deja.

Lenka_S
08.02.2025 5 z 5

Hodně dlouho se mi nestalo, aby me nějaká série tak přišpendlila ke čtení. Užívám si každý díl, jen mě mrzí, že už mě čeká jen jeden.

Dokonalé městečko, Šašek a další knižní novinky (11. týden)

10.03.2024

Kniha Šašek v seznamech

v Mé knihovně197x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)