Sbohem, má růžová zahrado. 3 přehled
Dr. Pepperco
Sbohem, má růžová zahrado série
< 3. díl
Alice konečně zjevila své největší tajemství, a odhalila Hanako, kdo se celou dobu skrýval pod jménem jejího nejoblíbenějšího autora, Victora Frankse. Avšak i s tím, jak se zbavila tohoto břemena, je stále spoutána rodinou, společností, a vlastními city. Budou někdy Hanako s Alice volné? Závěrečný díl komiksové série o zakázané lásce.... celý text
Literatura světová Komiksy Příběhy
Vydáno: 2022 , GateOriginální název:
さよならローズガーデン, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sbohem, má růžová zahrado. 3. Přihlašte se a napište ho.
Najlepšia zo všetkých troch dielov. Príbeh krásne bežal, prečítala som ju na jeden záťah. :-) veľmi sa mi páčil ten koniec. Mrzelo ma však, že sme sa nedozvedeli príliš o hl. postavách. Je to trochu plytká kniha, ale na druhú stranu príjemné odpočinkové čítanie. :-) doporučujem.
Krásný a úžasný konec série. Moc se mi na každém díle líbila kresba i prostředí příběhu, vztah obou žen byl podán moc krásně a nenásilně, takhle nějak bych si romantickou mangu představovala.
Kniha noci, Stín bohů a další knižní novinky (43. týden)
23.10.2022
Kniha Sbohem, má růžová zahrado. 3 v seznamech
2022 | Sbohem, má růžová zahrado. 1 |
2022 | Sbohem, má růžová zahrado. 3 |
2022 | Sbohem, má růžová zahrado. 2 |
Konec mě trochu zklamal, abych pravdu řekla. Celou dobu to směřovalo k něčemu jinému a pak obrat o 180 stupňů úplně od nikud.