Šepot v bouři (2021) | Databáze knih

Šepot v bouři přehled

Šepot v bouři
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/481841/bmid_sepot-v-bouri-Lbt-481841.jpg 4 220 220

Pochopíme někdy, jak některý věci, na kterých tak moc lpíme, jsou bezcenný, a ty, kterých si máme skutečně vážit, bereme jako pohou samozřejmost? Po náhodném návratu do rodné vsi Michal netuší, jak dramatické chvíle ho čekají. Musí čelit nejen bolestivým vzpomínkám, ale také se vyrovnat s naprosto nečekaným rozuzlením a odhalením strašlivého tajemství, které po tolika letech vyplouvá na povrch. Tohle byla ta nejpodivnější podoba naděje, jakou jsem kdy spatřil. Naděje, ty dvířka v naší mysli, který dokážeme pootevřít natolik, abychom vklouzli dovnitř a pořádně za sebou zabouchli. Naděje, ve který se chceme ztratit. A přesně takovou jsi tu po sobě zanechala…... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šepot v bouři. Přihlašte se a napište ho.

roman9276
16.01.2025 3 z 5

Zajímavý námět s detektivní zápletkou. Bohužel příběh mi přišel vlažný, vyřešeno moc rychle, konec nebyl ani moc překvapivý. Ale takovej vagón přirovnání jsem v žádné knize nezažil, některá byla úsměvná, ale bylo jich tady až moc, téměř snad na každé stránce.

veverkaVv
23.12.2024 4 z 5

Trošku depresivní, ale to někdy život přináší. Není to násilné, přemrštěné, jen nejsme moc zvyklí, že se o těchto věcech mluví a píše. Příběh uvěřitelný, vztahy dětí a později dospělých jsou popsány velmi košatě. Doporučuji všem, kdo občas rádi přemýšlí o životě, ale i mladší generaci pro inspiraci, že pravé kamarádství je na dlouhý čas.

Abroš
01.04.2024 4 z 5

Náročnější kniha s popisy pocitů,jak asi člověku je,když někoho ztratí navždy.Dobře se čte ve výsledku,pro mě pozitivní.

Knižní novinky (44. týden)

31.10.2021

Bože, najednou je tak strašlivě těžký zlobit se na svět, když si vybavím tvůj smích, Evelin.

Tvůj šepot se vytratil a moje bouře pominula.

Kniha Šepot v bouři v seznamech

v Mé knihovně172x