Šepot v bouři přehled

Šepot v bouři
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/481841/bmid_sepot-v-bouri-Lbt-481841.jpg 4 211 211

Pochopíme někdy, jak některý věci, na kterých tak moc lpíme, jsou bezcenný, a ty, kterých si máme skutečně vážit, bereme jako pohou samozřejmost? Po náhodném návratu do rodné vsi Michal netuší, jak dramatické chvíle ho čekají. Musí čelit nejen bolestivým vzpomínkám, ale také se vyrovnat s naprosto nečekaným rozuzlením a odhalením strašlivého tajemství, které po tolika letech vyplouvá na povrch. Tohle byla ta nejpodivnější podoba naděje, jakou jsem kdy spatřil. Naděje, ty dvířka v naší mysli, který dokážeme pootevřít natolik, abychom vklouzli dovnitř a pořádně za sebou zabouchli. Naděje, ve který se chceme ztratit. A přesně takovou jsi tu po sobě zanechala…... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šepot v bouři. Přihlašte se a napište ho.

Abroš
01.04.2024 4 z 5

Náročnější kniha s popisy pocitů,jak asi člověku je,když někoho ztratí navždy.Dobře se čte ve výsledku,pro mě pozitivní.

WaN635
24.11.2023 3 z 5

Je mi to líto, ale musím říct, že mě kniha moc nechytla. Myslela jsem, že ji odložím, ale cca v půlce se to zlomilo a nakonec to celkem šlo.
Já ani nevím, co mi vlastně vadilo, možná styl vyprávění....
Ale abych jen nekritizovala, líbilo se mi roztávání Michala a otce, celkově jeho snad postupná přeměna.

FejKýý
29.10.2023 3 z 5

Jako první se musím přiznat, že mi kniha bohužel nesedla, ale zvládla jsem ji přečíst během jednoho dne, byla to taková jednohubka. Začátek mě velice potrápil, ale druhá půlka knihy byla už lepší. Co musím pochválit, tak velice krátké kapitoly, to mám prostě ráda. Kniha je o smrti milované osoby a vnitřním boji, také o velkém kamarádství. Příběh silný to byl, hodně jsem z knihy cítila opravdu tu atmosféru, která tam byla a i tu "úzkost" kterou hlavní postava v sobě nesla. Komu se líbí takové příběhy doporučuji. Vám určitě sednout může. (mě například nesedí, ani kniha Zuzanin dech nebo Vrány a hodně lidem se knihy líbí) 2,5/5*

Knižní novinky (44. týden)

31.10.2021

Bože, najednou je tak strašlivě těžký zlobit se na svět, když si vybavím tvůj smích, Evelin.

Tvůj šepot se vytratil a moje bouře pominula.

Kniha Šepot v bouři v seznamech