Síla obsidiánu přehled
Petra Martišková
Tajemství obsidiánu série
< 3. díl
Závěřečný třetí díl obsidiánové série ze současné Prahy. Anna se vzpamatovává z vražedného řádění Kiry. Nejradši ze všeho by se na chvíli schovala před celým světem, ale Kira má plán a ten jí musí stůj co stůj překazit. Podaří se jí najít Kiru dřív, než ublíží někomu dalšímu? Poskládá dohromady všechny dílky skládačky jménem Proroctví? A dokáže ho Anna opravdu naplnit i za cenu toho, že navždycky ztratí Damiena a Cedrika?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Síla obsidiánu. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER) Jak jsem psala už u první knihy, nepoznáte, že to nepsal zahraniční autor, oceňuji velice centrum děje v Praze, ale i zmínky o dalších místech u nás "doma", která mohou být a jsou zajímavá (btw. proč si neudělat výlety podle knihy Petry Martiškové, když hráči počítačových her i ze zahraničí můžou jezdit k nám?). Letělo to, děj jel jako dobře namazaný stroj. Anna je mi sympatická a přiznám se, že jsem přežila i tu chvilku "romantiky" a že ji tam bylo tak akorát - musím se totiž přiznat, že v některých YA knihách je to romantiky tolik, že nevím, jestli nečtu erotický román, a už mi to dost vadí. Tady akorát, zdravé vztahy, včetně kočkování a provokací, zdraví mladí lidé, ne ideální a jen růžový, ale i občas naštvaní, smutní, protivní. Paní Martišková... Hluboká poklona.
Musím říct, že tahle fantasy série mě prostě dostala. Všechny tři díly jsem přečetla během jednoho víkendu skoro a nemohla jsem se odtrhnout. Hlavní hrdiny i jejich partu přátel si prostě nešlo nezamilovat. Za mě prostě krásný příběh plný lásky a přátelství. Moc krásný počin od autorky, od které jsem četla dívčí romány a ani tohle mě nezklamalo. Naopak budou to knížky, ke kterým se po čase zase vrátím. Moc hezké. Doufám, že autorka zase časem nějaké to fantasy napíše. Byla to skvělá jízda.
Válka dvou královen, Tvoje vina a další knižní novinky (19. týden)
07.05.2023
Kniha Síla obsidiánu v seznamech
2021 | Tajemství obsidiánu |
2018 | Léto na vodě |
2017 | Útěk za láskou |
2017 | Léto s frajerem |
2022 | Kouzlo obsidiánu |
Skvelé ukončenie trilogie.
Napätie az do posledného konca.
Anna s Damienom získali posledny kus proroctva, už ho len rozlúštiť a chrániť si svoje životy, nájsť zrkadlo a držať Kiru pri živote kým z nej nevysaju silu démonov.
Zda sa to byť veľmi jednoduché. Ale tak to nie je. Cestovanie, hľadanie a pocit bezmocnosti. Odhaľovanie tajomstiev a perfektný záver plný mágie.
Som spokojná s celou trilógiou, od prvej časti až po poslednú na autorka zaujala a dej všetkých kníh bol skvelý a nenudil