Hříšně hříšný přehled

Hříšně hříšný
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517771/bmid_hrisne-hrisny-HtZ-517771.jpeg 4 238 238

Sin Trilogy / Hriech série

< 3. díl

Whitney Gableová je žena, za kterou byste položili život, abyste ji ochránili. Abyste si ji udrželi. Abyste se o ni postarali. Konečně jsem se poučil z předchozích chyb a je načase dokázat, že jsem muž, který si ji zaslouží. Je mi jedno, co tomu obětuju, protože nesmím prohrát. Bez ohledu na to, kdo nebo co mi stojí v cestě – tentokrát bude moje navždycky.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet

Reveling as Sin, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hříšně hříšný. Přihlašte se a napište ho.

alnovka82
14.10.2024 4 z 5

Tenhle díl byl z celé série pro mě nejlepší. Byl o něco akčnější, došlo zde k několika odhalením a (možná) překvapivému závěru. Četlo se to lépe než předchozí dva díly.
Dávám 4*, ale určitě už tento příběh znovu číst nebudu.

Šíla
20.08.2024 2 z 5

Tohle už mi přišlo až moc překombinované. Všichni se všema a nikdo s nikým. Trošku jak telenovela. Docela jsem se těšila, až to konečne budu mít přečtené a bude klid. Předchozí dvě série se mi líbily víc.

Šáriš016
01.07.2024 4 z 5

Je to jenom mnou a nebo snad co kapitola to jinej psychopat? Nevím, tohle byl o mnohem slabší díl než ty předchozí.. neříkám, že nemám ráda drama ale člověk se nestačil vzpamatovat a přišlo další drama. Za mě byl tohle nejslabší díl ze všech knížek spisovatelky.

Tlukot tisíců srdcí, Šťastně až do smrti a další knižní novinky (23. týden)

04.06.2023

Kniha Hříšně hříšný v seznamech