Nečekaný návrat přehled

Nečekaný návrat
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/255429/mid_necekany-navrat-255429.jpg 4 67 67

Skandální synové série

< 3. díl

Milostná historická romance z konce 19. století. Když kapitán Matthew Leland, jenž údajně zahynul v bitvě, přijede domů do Madingley Courtu, jeho nejbližší nemůžou uvěřit svým očím. Překvapení však čeká i na něho, a to v podobě půvabné mladé dámy, která tvrdí, že je jeho žena. Matthew se dozví, že před svým odjezdem do Indie zachránil Emily Greyové život při lodním neštěstí, během něhož zahynula její rodina. Rozhodne se předstírat částečnou ztrátu paměti, aby zjistil, co ji k podvodnému jednání vedlo. A falešné manželství se postupně mění v láskyplný svazek.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Oldag
Originální název:

Never Marry a Stranger, 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nečekaný návrat. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (14)

rampapa
04.01.2023 5 z 5

Moc krásný příběh. Moc se mi knížka líbila a velmi jí doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl.

Lembac
08.08.2022 3 z 5

Ona lhala. On věděl, že lže. Protože chtěl vyzvědět, proč lže, lhal taky. To je tak v kostce podstata příběhu této knížky. Někdy bylo vyprávění trochu zdlouhavé. Kromě vzájemného obelhávání a přemýšlení o důvodech tohoto lhaní, se v knize celkem nic nedělo. Ale jako oddechovka k vodě to celkem ušlo.


Mikanadeta
07.04.2020 5 z 5

Přiznám se že sama bych si knihu asi nevybrala, ale dostala jsem ji darem a tak mi přišlo fér dát jí šanci. A musím uznat že mě překvapila. Je to oddechovka na dovolenou, ale pěkná.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nečekaný návrat v seznamech

v Přečtených104x
v Doporučených2x
v Knihotéce98x
v Chystám se číst19x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech2x