Skleněný trůn přehled

Skleněný trůn
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/417754/bmid_skleneny-trun-a9W-417754.jpg 4 4827 4827

Skleněný trůn - exkluzivní vydání. V temných a špinavých solných dolech Endovieru si doživotní trest odpykává osmnáctiletá dívka. Celaene byla od dětství trénovaná k jednomu jedinému úkolu – stát se tím nejlepším zabijákem na světě, rychlým, tichým, neodhalitelným a všehoschopným. Ale udělala chybu. Nechala se chytit. Korunní princ jí nabídne poslední šanci: Svobodu výměnou za velkou oběť. Musí ho reprezentovat v turnaji, kde se proti sobě postaví 24 šampionů, těch nejlepších vrahů a zlodějů z celé země. Bude to boj na život a na smrt. Pokud zvítězí, bude volná. Ovšem její soupeři umírají nejen při soubojích, ale i za tajemných okolností – Celaene teď o svůj život bojuje nejen s nimi, ale i s něčím tajemným a děsivým, co se skrývá v pozadí.... celý text

Literatura světová Fantasy Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo

Throne of Glass, 2012

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skleněný trůn. Přihlašte se a napište ho.

Niu
předevčírem 5 z 5

No, tak musím říct, že ty roky odříkání přinesly ovoce. I když některé věci s přimhouřením oka, ale bylo to dost čtivé, mělo to spád, akci, romantika velmi mírná s pěkným napětím. Jelikož jsem skončila sérii Dvorů po druhém díle totálně v naštvanosti, tak doufám, že tahle série bude víc fantasy než porno.

Evkaha
31.10.2024 5 z 5

Tolik chvály na jednu knihu mě kolikrát spíše odradí od přečtení a jsem ráda že tady je ta chvála oprávněná :-). Ještě že jsem si z knihovny vzala hned i další dva dily...

Jo_cte
31.10.2024 5 z 5

Skvělá kniha...Mohu jen doporučit.

Hodinářův trik, Zabít královnu a další knižní novinky (31. týden)

28.07.2024

Palmknihy: Až 70% slevy a soutěž

17.10.2022

Knižní novinky (40. týden)

29.09.2019

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Není oddaná nikomu, jen sama sobě, a pokud ti bude moct probodnout srdce, nezaváhá. (O Celaeně)

Sraz je k zemi zbraní Eyllwe. Ať dřevo lesů Eyllwe zvítězí nad ocelí Adarlanu. Ať se královým bojovníkem stane člověk, který chápe utrpení nevinných. (Nehemia)

Pokojne prežijem aj sama, aspoň kým budem mať čo čítať.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Skleněný trůn v seznamech

v Přečtených6 850x