Správné držení těla - Jak se zbavit bolestí páteře, napětí a stresu přehled
Richard Brennan
Kniha o Alexandrově technice ukazuje, jak změna postavení vašeho těla dokáže ovlivnit celý život - posílit mysl a tělo, podpořit sebevědomí a pozitivní vztah k životu a předcházet onemocněním. Člověk, který má zdravé, přirozené držení těla, se obvykle vyznačuje sebejistotou, integritou a důstojností. Tato knížka rozhodně není o rovném sezení, stlačování ramen dozadu a o prohýbání páteře. Je o nacházení vlastní přirozené pozice: o úžasné lehkosti pohybu, jakou jste měli v dětství. Úmyslem autora této knihy je vysvětlit, v čem Alexandrova technika spočívá a jak jí můžete využít k proměně svého života.... celý text
Literatura naučná Zdraví
Vydáno: 2014 , Slovart (ČR)Originální název:
Change your posture, change your life
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Správné držení těla - Jak se zbavit bolestí páteře, napětí a stresu. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Správné držení těla - Jak se zbavit bolestí páteře, napětí a stresu v seznamech
2014 | Správné držení těla - Jak se zbavit bolestí páteře, napětí a stresu |
2017 | Příručka Alexandrovy techniky |
Čekala jsem, že knihu bude více konkrétnější. Alexadrova metoda je tu sice hezky vysvětlena, stejně tak je i zde velké množství ukázek proč máme špatné návyky, ale jediným řešením je najít si kurz této techniky. Jak sami dosáhnout správného držení těla v této knize nenajdete.