Stačí si počkat přehled

Stačí si počkat
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537953/bmid_staci-si-pockat-663964f3304a4.jpg 5 217 217

Jestli někdy někdo řekl, že dospělost je brnkačka, tak toho asi ještě moc nezažil. Diana Casillasová se nebojí přiznat, že je někdy úplně ztracená – vždyť se ze dne na den stala opatrovnicí svých dvou synovců. Po dvou letech se ale zdá, že jsou věci na dobré cestě: Diana má nový domov, skvělou rodinu, přátele, obrovského psa a boží práci. Chybí jí snad jen přítel nebo manžel. Svému přitažlivému, ale mrzoutskému sousedovi se snaží vyhýbat. To teď ale půjde těžko, když trénuje baseballový tým jejího synovce…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Fragment (ČR)
Originální název:

Wait For It , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stačí si počkat. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (46)

snilek.holka
včera 5 z 5

Od Zapaty je to moje druhá knížka a určitě ne poslední. Tohle se mi tak moc líbilo. Je to knížka o přátelství, lásce, rodině, ztrátě, zodpovědnosti, ale i dětských srdci….
Nevím co víc k tomu dodat, než ze tohle si me fakt získalo!

“Občas nemůžeš prostě jen čekat, že správnou věc za tebe udělá někdo jiný, když přitom můžeš pomoct sám.

petusska01
předevčírem 5 z 5

Jaaaj bože Zapata!! Nenormálne som nadšená. Na jednej strane sú jej príbehy také príjemné, pomalé, realistické, proste plávate si životom hlavných postáv, spoznavate ich, zamilovávate si ich, držíte im palce, žijete ich životy, ste úplne vtiahnutý do deja. A pomedzi toto plačete, hneváte sa, rozhorčujete, mate chuť niekoho nakopať a prežívate proste emocionálne spektrum. Diana bola skvelá, ozaj bojovnica, veľmi úprimná, sympatická!!! Dallas tiež bol taký skvelý chlap, veľmi sa mi páčili tie ich interakcie. Musím povedať, že toto určite odporúčam a aj celú Zapatu. Aj páčilo sa mi, ako tam zakomponovala aj Aidena a Kultiho :)


nada3314
předevčírem 4 z 5

ÚŽASNÉ ODDECHOVÉ ČTENÍ.
Miluji Marianu Zapatu – dokázala mě neskutečně vtáhnout do příběhu, zrovna když jsem to nejvíc potřebovala. Úplně jsem se odklonila od okolního světa a jen četla. Skvělé, boží.
Autorka si vždy vybere nějaký sport, tentokrát baseball a nějaký životní příběh. Umí to tak dokonale namíchat, že jsem se prostě od čtení neodtrhla. Diana je tetou dvou kluků, které dostala do opatrovnictví. Snaží se, aby dělala vše správně, ale pořád má nějaké pochyby. Naštěstí na kluky není úplně sama a pomáhají jí babičky jak z jedné tak i z druhé strany. Aby tomu nechyběl šmrnc, musí se tu objevit i nějaký princ na bílém koni, proto všechny tyhle typy knih čteme, že? A ano je to tak i tady máme prince – ze začátku je teda spíš na bouchnutí pálkou po hlavě, ale postupem času se vše hezky učeše a v příběhu už nic nechybí.
Jednu hvězdičku ubírám – myslím, že Dianě nemuselo být tolik nakládáno, stačilo to, že zůstala na kluky sama. Ale i tak hodnotím velmi pozitivně a příběhy Mariany považuji za krásné romantické knihy, ke kterým se moc ráda vrátím.

všechny komentáře

Související novinky (3)

10 nejprodávanějších eknih (květen)

11.06.2024


10 nejčtenějších knih (květen)

15.05.2024


Proradná kráska, Poslední sbohem a další knižní novinky (19. týden)

05.05.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Stačí si počkat v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených260x
ve Čtenářské výzvě14x
v Doporučených8x
v Knihotéce191x
v Chystám se číst196x
v Chci si koupit61x
v dalších seznamech2x

Štítky knihy

romantika

Autorovy další knížky

Mariana Zapata
americká, 1986
2019  85%Kulti
2021  88%S láskou, Lukov
2020  82%Rytmus, já & Malychin
2022  88%Srdcem proti zdi
2023  76%Drahý Aarone