Stříbrné město přehled

Stříbrné město
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533004/bmid_arila-stribrne-mesto-65ddb97db2c58.jpg 4 486 486

Arila série

1. díl >

Národ Nurů už po staletí skáče z jednoho světa na druhý a hledá nový domov. Musí být neustále v pohybu, protože je pronásleduje šílená bohyně, která touží po jediném – zničit je. Arila se protlouká životem a postupně odhaluje tajemství minulosti, ale také pradávného řádu Hlídačů. A brzy bude vržena do vírů událostí, kdy bude muset zachránit své město, ale i čelit vlastním démonům. Dokáže v sobě nalézt dostatek síly, aby se mohla i ona stát opravdovou hrdinkou?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stříbrné město. Přihlašte se a napište ho.

nikola3989
08.01.2025 3.5 z 5

Líbilo se mi to. Ale pár hluchých míst tam bylo.. spousta věcí se udála strašně rychle. Myslím, že důležité věci dochází lidem déle než během dvou dnů, stejně jako trvá utužit nějaké přátelství. Tohle mi tam asi nejvíc nesedělo. Uvidíme, co přinese pokračování.

KaMcaS
11.11.2024 4 z 5

Tohle byl působivý český fantasy román, který čtenáře vtahuje do světa plného napětí a temných tajemství. Autor mistrně vytváří atmosféru a propracované postavy, které procházejí nečekanými zvraty. Přestože by příběh mohl místy více plynout, tak na autorovu prvotinu je to více něž dobré.

Cesinka
28.10.2024 4 z 5

Tento žánr mám moc ráda a kniha ke mně přiletěla v rámci čtenářské výzvy, kterou jsme si dali s kamarádem. Vůbec jsem tuto sérii neznala. Popravdě mě to zpočátku moc nebavilo, oproti jiným knihám v tomto žánru, které jsem četla, to byla trošku nuda, roztahané, nezajímavé. V druhé polovině knihy jsem tomu ale celkem přišla na chuť a už se četlo lépe. Konec byl celkem fajn, trošku se konečně dělo něco, co mě nutilo číst dál. Takže to hodnotím ve finále obstojně. A těším se na další díl

Knižní novinky (21. týden)

23.05.2021

Radši žít s hřejivým pocitem snu v srdci navždy, nebo se ho pokusit rozdmýchat ve skutečnost, ale riskovat jeho zhasnutí?

Dobrý skutek je takový, který končí, jakmile ho provedeš. Nečekáš na poděkování a nechceš se vyhřívat na výsluní. Opravdový dobrý skutek je nezištný.

Každý může být hrdinou, záleží, jak vysoko míříš.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Ocenění knihy (1)

2021 - HumbookAwards (Česká kniha roku - 3. místo)

Kniha Stříbrné město v seznamech

v Mé knihovně290x