Suroviny pro učební obor Cukrář, Cukrářka přehled
Ivana Kopová , Ludvík Bláha , František Šrek
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv. Je určena žákům 1. až 3. ročníků středních škol oboru vzdělání Cukrář, Cukrářka (čtvrté aktualizované vydání).... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Suroviny pro učební obor Cukrář, Cukrářka. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Suroviny pro učební obor Cukrář, Cukrářka v seznamech
v Knihotéce | 2x |