Svědek na zabití přehled
Jaroslav Kmenta
Kmotr Mrázek série
< 4. díl
Kniha, která je volným pokračováním trilogie o Kmotru Mrázkovi. Vypráví strhující příběh někdejšího veksláka a spolupracovníka podsvětí Michaela Klimenta. Kvůli kompromitujícím materiálům, které předal Mrázkovi, se ho pokusili dvakrát zabít.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svědek na zabití. Přihlašte se a napište ho.
![alabra alabra](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Mění se doba, ale praktiky mocných zůstávají stejné, práce je poslední možnost jak zbohatnout a neplatí to známé "na každé prase se někde vaří voda", hrozné, ale oči otevírající, záslužná práce statečného autora.
![roxy9413 roxy9413](https://www.databazeknih.cz/img/users/80_/80872/m_roxana9413-K30.jpg?v=1584794934)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Kmenta odvádí skvělou práci. Obdivuji ho za jeho odvahu a silný žaludek. Já bych se v tom brodit nemohla.
Kniha Svědek na zabití v seznamech
v Mé knihovně | 118x |
vraždy mafie kriminalistika kriminální podsvětí zločiny kriminalita organizovaný zločin nájemní vrazi zločinecké bandyAutorovy další knížky
2017 | ![]() |
2007 | ![]() |
2019 | ![]() |
2010 | ![]() |
2015 | ![]() |
Ze začátku jsem měl chuť dát knize plný počet a ač by si to i tak zasložila, ve čtení jsem se začínal zamotávat. Spousta jmen o kterých mnohdy nevím kdo je kdo mě po chvíli začínalo trochu nudit, ale asi je to tím, že jsem předchozí dva díly vynechal a nečetl to po pořadě. Mafie jako v Itálii. Chobotnice prolezlá až do politiky. Takoví lidé se dostanou k moci a vládnou nám, Podle toho to pak tady vypadá. Vše rozkradou a daňoví poplatnicí to zaplatí a stále dokola. Nejvíce se mě líbily kapitoly Bony a klid.
Policajt zastaví invalidu v Porsche a pro sebe si brble: Invalida? By mě zajímalo, kde na to vzal? A invalida odpoví: Já jsem tak kradl, až jsem z toho onemocněl.