Sýry a příprava sýrových jídel přehled
Václav Kněz , Hana Sedláčková - Pačová
https://www.databazeknih.cz/img/books/empty_bmid.jpg
0
0
0
Uvádí stručný popis výroby sýrů a jejich význam ve výživě, informuje zaměstnance v distribuci o skladování i prodeji a seznamuje s přípravou pokrmů, předkrmů a zákusků z různých druhu sýrů u nás vyráběných.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sýry a příprava sýrových jídel. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Sýry a příprava sýrových jídel v seznamech
v Knihotéce | 2x |