Sýry a příprava sýrových jídel podobné

nehodnoceno
Sýry a příprava sýrových jídel
https://www.databazeknih.cz/img/books/empty_bmid.jpg 0 0 0

Uvádí stručný popis výroby sýrů a jejich význam ve výživě, informuje zaměstnance v distribuci o skladování i prodeji a seznamuje s přípravou pokrmů, předkrmů a zákusků z různých druhu sýrů u nás vyráběných.

Podobné knihy (3)

Sýry v kuchyni Sýry v kuchyni Oldřich Dufek

Další z řady malých kuchařek přináší téměř 400 předpisů na přípravu sýrových pokrmů vhodných pro nejrůznější příležitosti. Autor používá výhradně sýry u nás vyráběné a novými nebo méně obvyklými kombinacemi s dalšími sur... více


Sýry v naší kuchyni Sýry v naší kuchyni Miloslav Nosovský

Je až neuvěřitelné kolik existuje receptů se sýrem. Přesvědčte se ,že jsou i jiné úpravy sýrů než obalovaný a smažený. více


Sýry na vašem stole Sýry na vašem stole Ute Paul-Prössler

V antice byl sýr nazýván "darem bohů" - labužníci ve starém Římě připravovali ve zvláštních sýrových kuchyních nebo dokonce udírenských dílnách až tucet druhů sýra všech tvrdostí a tvarů, a to i z oslího nebo koňského ml... více