Tanec v srdci přehled
Petra Martišková
Lucie je pohybově nadaná, a když proslulá taneční skupina Magika vyhlásí konkurz, neváhá a okamžitě se přihlásí. Shodou šťastných okolností Lucka konkurz vyhraje a to jí zajistí místo po boku Roba, skvělého tanečníka a lamače dívčích srdcí. Je tu ale problém, protože Lucie ho nemůže ani vystát, a tak netrvá dlouho a mezi oběma to začne pořádně jiskřit.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tanec v srdci. Přihlašte se a napište ho.
Když jsem knížku četla poprvé, měla jsem od ní příliš velká očekávání, která se nepodařilo naplnit. Po vzhruba roce jsem se do knihy pustila znova, s tím, že už vím, do čeho jdu. Musím říct, že napodruhé mě příběh bavil o něco víc. Rozhodně doporučuji všem, kteří se na knihu chystají, nedělat si velké naděje, ale spíše čekat málo, protože přeci jenom, jedině tak si příběh opravdu zamilujete.
Tohle byla zároveň knížka, která se mi hrozně líbila díky tanečnímu prostředí. Mělo to energii a já si užívala vztah mezi ústřední dvojicí, pěkně to mezi nimi jiskřilo. Mám od autorky knihy prostě moc ráda.
Kniha Tanec v srdci v seznamech
v Mé knihovně | 100x |
2022 | Kouzlo obsidiánu |
LUCIE.
ROBERT.
A MAGIKA PAVLOV.
Koktejl tance, dřiny, ostrých slovních přestřelek, zloby, ale také vášně. Vždyť co se škádlívá, rádo se mívá...
Vtipné, čtivé, hravé, snivé. Příběh o první velké lásce, pochybnostech, nedorozumění i kráse všedních chvil. O mládí, přátelství, rivalitě a dívčích snech. O touze i nenávisti. Skvěle napsaný příběh o jednom maloměstě, jedné premiantce, jednom neotesanci a taneční skupině, která vám změní život. Napětí, drsný trénink, sněhové vločky a vánoční čas. To prostě chcete číst ;)
Jedna z mých oblíbených knih, ke které se často vracím. Tentokrát v novém, vylepšeném kabátku.
KRÁSNÉ!