Ti, co zemřeli přehled

Ti, co zemřeli
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/523618/bmid_ti-co-zemreli-6519beeb260ef.jpg 4 97 97

Přízraky z Michiganu série

Rozsáhlé panství Kerry Manor zůstalo téměř sto let opuštěné. Ale ani to nezastavilo temné síly. Na povrch prosakují historky o prokletém domě. O násilných úmrtích, podivných zjeveních a všudypřítomném strašidelném zpěvu malé holčičky, který se rozléhá v tmavých chodbách. V současnosti je Kerry Manor po rekonstrukci ve své původní majestátní podobě. Corrie a Sammy Flynnovi se na panství přestěhují spolu se svou dcerou Isis, aby tu strávili zimu. Zabydlují se v ponurých, gotických pokojích, aniž by tušili, co za hrůzy je čeká. Kerry Manor je sídlem zla, které zde přečkalo celé století. Zvrácený příběh začal, když malá holčička vstoupila do Ústavu pro choromyslné v severním Michiganu, a vyšla z něj jako něco temného – něco ďábelského. Ti, co zemřeli je druhým románem a volným pokračováním série z Ústavu pro choromyslné v severním Michiganu. Vydejte se na mrazivou cestu ještě dnes.... celý text

Literatura světová Horory Thrillery
Vydáno: ekniha , Fobos

Calling Back the Dead, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ti, co zemřeli. Přihlašte se a napište ho.

KydlochMoris
21.10.2024 5 z 5

Kdo má velkou fantazii, bude se mu kniha velmi líbit. Já jsem spokojená. Za mě lepší, než první díl. Nejdřív jsem si říkala, že ten konec mohl být víc rozvinutý, ale po týdnu po přečtení, kdy člověk nemůže hned začít číst něco jiného, bych řekla, že i závěr byl dobrý. Těším se na další díl...

Jarmila97
16.09.2024 5 z 5

musím říct že na to jak mě první díl zklamal tak tento díl byl přesný opak. prvním dílem mi přišlo že není žádné hororové pojetí když to tento díl byl pro mne naprostým překvapením a musím říct že jsem do poslední chvíle nevěděla jak to skončí. celkové pojetí strašidelného domu se mi líbí protože tyto knihy opravdu miluji

mischamys98
01.06.2024 3 z 5

Kniha se nečetla špatně a ačkoliv děj příjemně ubíhal, příliš mě nenadchla. Čekala jsem trochu více a především zajímavější a napínavější závěr. Ten mi přišel uspěchaný.
Taky mě moc nebavily pasáže z pohledu hlavní hrdinky. Naopak jako největší sympaťačku knihy hodnotím Saru.

Do ráje, Království obávaných a další knižní novinky (35. týden)

27.08.2023

Kniha Ti, co zemřeli v seznamech

J.R. Erickson
americká