Dny přehled
Sui Išida (p) , Šin Towada (p)
Tokijský ghúl série
0. díl >
Než se pustíte do čtení volného pokračování Tokijského ghúla, je tu specialita! Povídková sbírka šesti příběhů z jeho světa, které popisují události odehrávající se na pozadí čtrnáctidílné série. Příběhů, které se soustředí i na jiné postavy, než je Kaneki. Toto není komiks… je to šance dostat se do hlav a prožít osudy postav jako je Tóka, Hide, Labužník či Hinami. POZOR: Toto není komiks, ale ilustrovaná sbírka povídek!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dny. Přihlašte se a napište ho.
Hodně příjemné čtení!
Zábavné příběhy, které vás lehce přitáhnou do děje.
Pokud jste četli/viděli první sérii Tokijského Ghúlu, tak by se vám podle mě tahle kniha mohla líbit!
Pokud si někdo chce procvičit angličtinu a má rád TG, tak doporučuji tyhle povídky číst v angličtině. Čtou se rychle, děj u většiny povídek byl plynulý a zajímavý a kromě asi jedné povídky se všechny četly rychle a vtáhly čtenáře do děje.
Knižní novinky (18. týden)
28.04.2019
Kniha Dny v seznamech
v Mé knihovně | 40x |
Tak tohle bylo příjemné překvapení!
Anime Tokyo ghoul mám ráda i když manga se mi moc nelíbí kvůli tomu, jak je nakreslená. Proto jsem se trochu bála, jak se mi bude líbit psaná verze a neměla jsem moc velká očekávání.
Ze začátku jsem myslela, že knížku ani nedočtu, protože hned u první povídky bylo dost překlepů, vynechaných slov atd. (což se pak nese celou knihu, ale v té první jich bylo myslím nejvíc), nějak jsem to ale přešla a dost mě to chytlo a bavilo mě to. Takhle mají vypadat krátké povídky!
Kdyby byl takto napsaný celý Tokyo ghoul, vůbec by mi to nevadilo (kdyby se ovšem někdo předem pořádně podíval na korekturu).