Úděsné dny Adély H. přehled

Úděsné dny Adély H.
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532227/bmid_udesne-dny-adely-h-65cd05f49f4d7.jpg 4 54 54

Chtěla o prázdninách jenom zevlovat, osud s ní měl ale jiné plány. Sedmnáctiletá Adéla, která svoje strasti a osamělost zahání nezávazným sexem, cigaretami nebo alkoholem, vyniká hlavně v trapasech. A několik pořádných ji čeká na teenagerovském táboře, kam ji rodiče šoupnou na celých šestnáct dní. Musí tam absolvovat každodenní běh, společenské hry nebo se účastnit různých soutěží, během nichž by si radši holila nohy hoblíkem. Naštěstí je tu ale Kamila, se kterou se spřátelí, a taky Jonáš, který se jí tak trochu líbí. Možná to přece jen nebude taková katastrofa. Nebo jo?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Úděsné dny Adély H.. Přihlašte se a napište ho.

lalela
16.11.2024 1 z 5

Popravdě stále nevím, jak se ke knížce postavit. Takhle přeci žádné puberťačky nemůžou přemýšlet? Nejenže o svých rodičích v hlavě smýšlela úplně strašně, ale ona v té hlavě měla jen sex a sex a drogy a zase sex. Celá kniha se nesla v duchu, kdy a s kým já si konečně zap*chám a nejraději od rána do večera a od večera do rána. Hlavně si vyleštit nářadí. Místy mi to přišlo až nechutné, a jestli tohle čtou puberťačky, tak to, co ještě neuměly, po této knížce dospějí k názoru, že když na tábor, tak tam si zap*cháme, a všechno se naučíme a bude to jedna velká jízda, opijeme se na to, protože je to cajk. Smutné.

Kamchaa
11.10.2024 5 z 5

Trochu jiná oddechovka, asi ne pro každého, ale mě to bavilo . Hlavní hrdinka je prostě úděsná, ironická, nervydrásající pipina, ale něco na ní mi bylo tolik sympatické.

Ewinky
14.09.2024

Tak toto mě hodně zklamalo. Hrdinka je prostě na ránu. Sebestředná kráva, co myslí jen na chlast, drogy a sex. Ta by vojela i dopravní značku. Jestli se takto chová dnešní mládež, tak potěš koště! Nedočetla jsem to, to se nedalo. Sice to působilo čtivým dojmem, ale to je asi tak všechno. Asi jsem už na takový braky stará. Mít dceru jako Adéla, tak ji snad s chutí nacpu do babyboxu.

Pravidla hry, Léčebna a další knižní novinky (15. týden)

07.04.2024

Kniha Úděsné dny Adély H. v seznamech