Váhavec přehled
Evan Hunter (p)
Začiatkom mrazivého februára sa v meste zjaví mladý Roger Broome, ktorý prišiel predať svoj domácky vyrobený tovar. Nie náhodou na Svätého Valentína, ktorý v ňom vyvoláva ťaživé spomienky, zbiera odvahu, aby sa zdôveril detektívom z populárnej osemdesiatsedmičky so zážitkom, čo mu nedá spať. Láskychtivému mládencovi však nečakane skríži cestu pôvabná Amelia a ľúbostný románik zatláča do úzadia nutkanie vypovedať pred mužmi zákona o svojom predchádzajúcom dobrodružstve. Iba on by ich mohol priviesť na stopu mŕtvej ženy , ktorá dosiaľ leží na dne rieky, a zabrániť, aby za ňou neputovali aj ďalšie obete...... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 1997 , Slovenský spisovateľOriginální název:
He Who Hesitates, 1965
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Váhavec. Přihlašte se a napište ho.
![Johny_H. Johny_H.](https://www.databazeknih.cz/img/users/22_/227122/m_johny-h-vDq.jpg?v=1639047578)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
Původně jsem chtěl dát 4/5 jelikož se zde v podstatě neřeší žádný případ a neodvíjí se životy našich oblíbených detektivů, ale po přečtení samotného závěru knihy dávám knize 2/5 a doporučuji tento díl při čtení této série vynechat a jít na další. Vůbec o nic nepřijdete a nezkazíte si dojem.
Kniha Váhavec v seznamech
v Mé knihovně | 116x |
Hodně zvláštní pohled. Nebyl jsem tak nadšený, jako jindy.
Uspokojivé.