Verity přehled
Colleen Hoover
Slávna spisovateľka Verity Crawfordová nedokáže po ťažkej autonehode dopísať svoju najúspešnejšiu knižnú sériu. Vydavateľstvo požiada o jej dokončenie málo známu autorku Lowen Ashleighovú, ktorá na pokraji svojej finančnej ruiny prijíma celoživotnú pracovnú ponuku. Prichádza do domu Crawfordovcov, aby si preštudovala a pretriedila roky Veritiných poznámok a nápadov v nádeji, že nájde dosť materiálu na napísanie knihy. V chaotickej pracovni nečakane odhalí Veritinu autobiografiu, ktorú nemal nikdy nikto čítať. Strana za stranou odhaľuje desivé tajomstvá, šokujúce priznania a spomienky. Pred Lowen sa zrazu objavuje celkom nová, desivá bytosť, temnejšia než samotné postavy z Veritiných trilerov. Kto v skutočnosti je Verity Crawfordová? A sú mrazivé tiene v dome naozaj len tieňmi? Psychologický triler s veľkou dávkou romantiky, posadnutosti a manipulácie... celý text
Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: 2022 , LindeniOriginální název:
Verity, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Verity. Přihlašte se a napište ho.
Tohle byla moje první kniha s takto výraznými plot twists. V některých momentech mi padala brada a opravdu jsem dané zvraty nečekala, obzvlášť ten poslední. Celkové poselství této knihy je jasné - každá žena v sobě má potvoru, která je pro svou věc schopna udělat cokoliv. Tohle bylo opravdu nečekaně skvělé, originální, šokující - 4.5*!
Gothikana, Divoká Aljaška a další knižní novinky (34. týden)
18.08.2024
100 nejčtenějších knih roku 2023
27.12.2023
100 nejčtenějších knih roku 2022
27.12.2022
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„Není to láska na první pohled, dokud s tím člověkem nejste tak dlouho, aby se to láskou na první pohled stalo.“
„Když jsem otevřela oči, spatřila jsem muže, který v tuhle chvíli nemyslel na nic jiného než na to, co právě dělal. Neměl žádný vzdálený výraz v očích. V tu chvíli jsme existovali jen my dva.“
„Umíme oddělit realitu od fikce tak, až to vypadá, jako bychom žili v obou světech, ale nikdy ne najednou.“
Více citátů z knihy najdete u autora.
Kniha Verity v seznamech
v Přečtených | 4 055x |
v Chystám se číst | 1 220x |
2018 | Námi to končí |
2016 | Odvrácená tvář lásky |
2014 | Bez naděje |
2020 | Pravda, nebo lež |
2014 | Život jedna báseň |
Tohle se povedlo a doteď víme prd, co je pravda a co lež , parádní :)