Výmena přehled
Stefan Ahnhem
Veriť nemôžete nikomu, niekedy ani sebe Poriadna dovolenka je presne to, čo Carl a Helene potrebujú, aby utužili svoj vzťah. A keď v Kalifornii objavia dom snov, neváhajú ani okamih. V rámci výmeny ponúknu majiteľom svoju rezidenciu na Štokholmskom súostroví, zatiaľ čo oni strávia leto v ich vile v Santa Cruz. Hneď po príchode však poznajú, že niečo nie je v poriadku. Je to skutočne ten istý dom, ktorý videli na fotkách? A čo sa medzičasom odohráva u nich doma? Našťastie majú v každej izbe bezpečnostné kamery a pokušenie sledovať cudzí pár je priveľké.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Výmena. Přihlašte se a napište ho.

Opět zajímavý příběh z dovolené dvou párů, které si na měsíc vyměnily své domy a zjišťují si vzájemně různá tajemství. Napětí je okolo toho spoustu, není dlouho jasné, jakou to hrají jednotliví účastníci hru. Asi dá dost práci zkonstruovat takovýto zamotaný příběh, aby působil alespoň trochu věrohodně a obsahoval povinné zmínky o podnebí a sexualitě, jak je asi nyní vyžadováno. Na konci už jsem však nebyl tak zaujatý jako ještě asi tak uprostřed.

Už od prvních stránek mě kniha naprosto pohltila, není proto divu, že odcházet od čtení mě stálo velkou dávku sebezapření. Potřebovala jsem vědět, co bude dál a potřebovala jsem znát důvod PROČ. A já jsem ten důvod nedostala? Haló?! Autor dokáže naprosto bravurně ovládat napětí, hraje si se čtenářem a ví přesně, kdy přidat a kdy naopak ubrat. Ten konec autorovi ale jen tak nezapomenu. Snad nám to ve svých příštích dílech patřičně vynahradí.
Oheň v těle, Hlubiny a další knižní novinky (42. týden)
13.10.2024
Ignis fatuus, Host a další knižní novinky (23. týden)
02.06.2024
Kniha Výmena v seznamech
v Mé knihovně | 149x |
2017 | ![]() |
2018 | ![]() |
2019 | ![]() |
2019 | ![]() |
2020 | ![]() |
Mně se kniha líbila. Po čase jsem tušila, odkud vítr vaně,ale rozhodně to nemělo vliv na kvalitu příběhu. Bylo to napínavé.