Všetkými zmyslami přehled

Všetkými zmyslami
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/534274/bmid_vsetkymi-zmyslami-65f2197d159d0.jpg 4 551 551

Vzostupy a pády série

1. díl >

Nezabudnuteľný príbeh o strate, láske a o tom, ako sa naučiť prijať neistotu života. Od autorky bestselleru Štvrté krídlo! Ember Howardová vie, čo znamená byť dcérou vojaka. Tri zaklopania na dvere, za ktorými stoja vojaci, neveštia nič dobré. Ako sa má vyrovnať so stratou otca? Ako má nájsť silu postarať sa o matku, ktorá upadla do zúfalstva, a o rodinu? Vtedy Ember do života vstúpi Josh Walker. Jediným pohľadom, jediným dotykom dokáže zmierniť jej bolesť. Josh má však tajomstvo, ktoré môže všetko spochybniť a Ember úplne zničiť...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Lindeni

Full Measures

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všetkými zmyslami. Přihlašte se a napište ho.

broskev28
včera

Fantasy Rebeccy Yaros se mi docela líbila, takže jsem se rozhodla zkusit to i s příběhem ze současnosti. A tady zas až tak spokojená nejsem. Není to špatné čtení, jen je dost předvídatelné a tak nějak ohrané, alespoň pro mne. Ale já určitě nejsem cílovka, zadečky a podbřišky mě nechávají chladnou, takže můj názor není směrodatný. Nepochybuju o tom, že si kniha čtenáře, resp. čtenářky najde, takže jim přeju příjemné čtenářské zážitky.

Kniholapka
27.01.2025 4.5 z 5

Oproti Čtvrtému křídlu to bylo něco úplně jiného, ale ani tady se autorka neztratila. Mé pocity klesaly a stoupaly, stejně jako u hlavních hrdinů. December jsem její situaci opravdu nezáviděla a celkem jsem i její obavy chápala, ale zas kdo by odolal zdánlivě dokonalému Joshi. I když, co to povídám, on vlastně dokonalý je. Moc se těším, co tato série přinese...

Christina721
27.01.2025 5 z 5

Tahle kniha mi zlobila srdce ale zároveň mě uzdravila..
Miluju knihy, které ve mně vyvolají paletu pocitů, které se střídají, jak na horské dráze..
Je to jedna velká emoční jízda, rychlý spád, nečekaný zvrat a spicy scénky, kterých tam na můj vkus bylo příliš..
Nebo teda, abychom se pochopili, mám ráda spicy knížky (moc ráda), ale tady mě to spíš překvapilo a nějak se mi to do celého konceptu nehodilo, bylo jich až až a Ember mi v tomhle ohledu přišla trochu přeafektovaná (jinak, jsem s ní soucítila a moc si jí oblíbila) ale za to rozhodně hvězdičky neubírám, to je asi jen nějakej můj osobní problém

Ember přijde ve válce v Afghánistánu o otce, který zemře v den Embřiných 20. narozenin, byl to vojenský lékař.
Na Ember padne veškerá tíha a musí se postarat o mladší sourozence, jelikož její máma to nezvládla a sesypala se.
Zkrátím to, ještě v ten den potká Joshe, který jí vidí v tomhle šíleném stavu..
Je to její crush ze střední školy, kdy byl Josh, takový ten klasický frajírek, jak už to tak bývá, mezi nimi to zajiskří a už se nám tu něco klube..
Josh je hokejovým trenérem jejího mladšího bráchy Guse.

Ember má po dlouhé době pocit, že žije, “láskas Joshem se vyvíjí správným směrem a Ember začíná být konečně šťastná..

Nebylo by to ono, kdyby nenastal zvrat, zápletka.. a všechno se ze dne na den opět změní.
Ale o tom, už si přečti sám/sama a užij si příběh moje recenze můžeš najít na instagramu _tinka_petrova_

100 nejčtenějších knih roku 2024

27.12.2024

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2024)

02.09.2024

10 nejčtenějších knih (srpen)

15.08.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Uvědom si, že každá vteřina, kterou máš, stojí za každou kapku potu a slz, co jí můžeš dát.

Kniha Všetkými zmyslami v seznamech

v Mé knihovně287x