Zachraň se přehled

Zachraň se
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484927/bmid_zachran-se-QIL-484927.jpeg 4 817 817

Maxton Hall série

Kniha Zachraň se je pokračováním úspěšné knihy Zachraň mě od německé autorky Mony Kasten. Zve vás do světa prestižní školy Maxton Hall, dramatické první lásky, romantiky studentských let a napínavých okolností, které obklopují Ruby a Jamese. Je o tom, co se stane, když musí Ruby těžce odpouštět zradu a Jamesovi se převrátí svět vzhůru nohama mnoha nečekanými událostmi. Blíží se studium na Oxfordu… Na pozadí příběhu hlavních hrdinů se odvíjejí osudy jejich sourozenců – těhotné Jamesovy sestry Lýdie a vtipné a sebevědomé Rubyiny sestry Ember. Všichni zažívají své první lásky, každá je jiná, ale vlastně jsou všechny stejně opravdové. Znovu se setkáme s organizačním týmem a užijeme si s ním velkolepé plesy. Ale konec čtenáři opět vyrazí dech a nezbývá než napjatě vyhlížet třetí díl…... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: ekniha , Red

Save You, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zachraň se. Přihlašte se a napište ho.

Lavender756
30.01.2025 2.5 z 5

Mnohem nezáživnější, zdlouhavější, nudnější a opakující se, než první díl. Celkem zklamání.

uzivatel83509
19.01.2025 4 z 5

Druhý díl série se četl dobře a bavilo mě to. James se snaží napravit své chyby, Ruby mu odpustit nechce, ale láska je silnější. Baví mě i Lýdiin příběh a dokonce i spolek kamarádů, které má James..

JointlieKat94
14.01.2025 3 z 5

Eeeeh, jak to říct. Vlastně jsem i byla napjatá, co jako a kdy bude, ale pořád nemám z této série úplně ten wow pocit.. tady prostě klasika.

Ublížil jsi mi. Neodpustím ti.
Nemůžu bez tebe žít.
Já bez tebe taky ne, ale nejde to.
Já tě chci.
Já tebe ne.
Ona ho chce, on se ale musí snažit..

Zde je přidán příběh Ember a Lýdie.
Na Ember se trošku zlobím.

A to je asi tak vše, co bych k tomu chtěla napsat.

Knižní novinky (41. týden)

10.10.2021

Kniha Zachraň se v seznamech