Kdyby to viděla přehled
Blake Pierce
Záhady Kate Wise série
Když je nalezen zavražděný manželský pár a žádný podezřelý není zřejmý, 55letá Kate Wise se po 30leté kariéře v FBI vrací z důchodu (a z jejího klidného předměstského života) aby se znovu vrátila do služeb FBI. Kateina brilantní mysl a bezkonkurenční schopnost vstoupit do mysli sériových vrahů je prostě nepostradatelná a FBI ji potřebuje, aby dokázala vyřešit tento tajemný případ. Proč byly dva páry zavražděny 50 mil od sebe a stejným způsobem? Co mohou mít společného? Odpověď, jak si Kate uvědomuje, je naléhavá, protože je přesvědčená, že se zabiják chystá opět udeřit. Ale ve smrtící hře kočky s myší, která následuje, Kate vstupuje do temných vod zabijákovy zkroucené mysli a přichází už možná pozdě.... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2020 , Blake PierceOriginální název:
If She Saw, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kdyby to viděla. Přihlašte se a napište ho.
všechny komentářeSouvisející novinky (0)
Kniha Kdyby to viděla v seznamech
2019 | Dokonalá manželka |
2016 | Navždy pryč |
2019 | Kdyby to věděla |
2018 | Ještě než zabije |
2018 | Hlídaná |
Ke knize jsem se dostala v rámci výzvy 2024 a utvrdila mě jedině v tom, že si budu příště lépe vybírat. Celkově je to průměrná detektivka, kde je mnoho věcí neuvěřitelných, včetně fyzičky staré paní ve výslužbě :-D
Jinak dej plyne dle očekávaní, nic překvapivého ani extra zajímavého se neděje. Teda kromě toho, že chce nahánět zločince a být babičkou najednou a dle jejího přístupu k rodině se nedivím přístupu její dceři vůči ní. V sérii se pokračovat nehodlám, na trhu je v rámci žánru mnoho lepších knih.