Zaslaná pošta přehled

Zaslaná pošta
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533815/bmid_zaslana-posta-65e9bd7d3cc5f.jpg 5 1166 1166

Další díl sběratelské edice Zeměplochy ve formátu 130 × 200 mm s kouzelnými obálkami a barevnou ražbou, jejichž autorem je Joe McLaren.

Literatura světová Humor Fantasy
Vydáno: , Talpress

Going Postal, 2004

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zaslaná pošta. Přihlašte se a napište ho.

Hor89
23.10.2024 5 z 5

Třiatřicátý Zeměplošský román představuje nového hlavního hrdinu Vlahoše von Rosreta, který se nedobrovolně chopí vedení městské pošty. Vlahoše jsem si oblíbil po pár stránkách, ostatní zaměstnanci pošty jsou také skvěle napsaní. Děj románu se mi moc líbil, a mihnou se v něm i mágové a členové hlídky. Povedených vtipů a scének je v knize opravdu hodně, a ikdyž se román dá číst samostatně doporučoval bych ho číst nejdříve po Nohách z jílu.

Sybelle
08.03.2024 5 z 5

Jak napovídají další tituly s Vlahošem von Rosretem spadá tato kniha a další do oblasti strukturálního rozvoje služeb a pokroku na zeměploše. Je to více běžná realita umístěná do fantasy světa. V této knize autor ukazuje chamtivost lidí, kteří se snaží jen vydělat peníze jakoukoli cestou i za cenu lidských životů. A jaké praktiky k tomu používají. Hlavně hezká slova. V porovnání se staršími díly je to trochu jiná tvorba. Dá se říct, že dotváří detaily ze života občanů Ankh-Morporku a dalších měst, na které by nebyl prostor jinde.

Boby17
07.02.2024 5 z 5

Hlavní hrdina Vlahoš je (tak trochu) napravený velký hříšník z donucení. Ale dostal druhou životní šanci a rozhodl se jí beze zbytku využít. Postavit na nohy klinicky i prakticky mrtvou instituci pošty byl v skutku olbřímí úkol. Jak se to Vlahošovi zdařilo, to si přečtete sami, já dávám knížce všechny hvězdy. Škoda jen, že obálku ke knížce už nenamaloval Josh Kirby.

Kniha Zaslaná pošta v seznamech

v Přečtených2 022x