Zatracená láska přehled
Tess M. Puffrová
Zatracená láska série
1. díl >
Jeden svět. Dva úhly pohledu. Devatenáctiletá Anna Laneová má přísné rodiče, a tak na rozdíl od svých vrstevnic nemůže chodit na večírky ani randit s kluky. I přesto hledá kličky, jak domácí pravidla obcházet a zároveň dál zůstat hodnou dcerou. Jednoho dne se stane svědkyní přepadení. Nepříjemná událost ji svede dohromady s o dva roky starším Maddoxem, potetovaným klukem s bujným milostným životem. Pro oba tím začíná kolotoč vyšetřování a nečekaných událostí. A zatímco se Maddox všemožně snaží nesmělou a odtažitou Annu ulovit, do hry se dostává někdo další, kdo tajně sleduje každý její krok.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zatracená láska. Přihlašte se a napište ho.

Od autorky jsem četla sérii alfa omega a moc se mi líbila. Proto jsem chtěla zkusit i tuto sérii. Musím říct,že mi vadil začátek, kde každá kapitola z pohledu Anna a Maddoxe byla téměř totožná a to mě nebavilo. Ale postupem času skoro od poloviny knihy se to zlepšilo. Žádné velké wow se nekonalo.

Jeste, ze to skoncilo tak jak to skoncilo. Pro me je to uzavrene a dalsi dil rozhodne cist nebudu.
Knižní novinky (29. týden)
12.07.2020
Kniha Zatracená láska v seznamech
v Mé knihovně | 275x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
USA (Spojené státy americké) první láska romantika prostředí školy, studentské prostředí pro dospívající mládež (young adult)Autorovy další knížky
2020 | ![]() |
2022 | ![]() |
2023 | ![]() |
2022 | ![]() |
2024 | ![]() |
Kde začít. Začnu tím, že se mi kniha líbila ikdyž byla spíš pro mladší čtenáře. Postavy i prostředí pěkně popsané. Vztahy taktéž.
Teď k ale. Ze začátku jsem byla celkem zmatená z kapitol a děje. Kniha je totiž v duchu střídání se pohledu obou protagonistů, ale u toho stejného děje. Což celou knihu zbytečně zplošťuje. Děj se kvůli tomu i zbytečně táhne. Celé se mi to zdálo velmi pubertální a hodně mi to připomínalo After. Za což strhávám hvězdu.