Zavařování, nakládání a zužitkování veškerého ovoce, zeleniny, hub a bylin v domácnosti přehled
Čeněk Vorlíček
Zavařování, nakládání a zužitkování veškerého ovoce, zeleniny, hub a bylin v domácnosti. Praktické, snadno pochopitelné poučení, jak lze v cukru neb octě zavařovati, zapařovati, v lihu nakládati a kompoty, povidla, huspeniny, marmelády, zmrzliny a pasty z něho připravovati. Spolehlivý rádce při všech způsobech konservování ovoce, při přípravě ovocných šťav a vín, essencí, extraktů, likérů, studených nápojů ovocných, a.j. Osvědčené předpisy o nakládání, zapařování a sušení zelenin, bylin i hub. Přidáno mnoho jiných potřebných rad a pokynů pro každou domácnosť. Na základě nejnovějších praktických zkušeností sepsal Čeněk Vorlíček, cukrář a dílovedoucí v továrně na cukrovinky. Rok 1897, vydání druhé, zúplna přepracované a značně rozmnožené. Vydal: knihkupectví A. Reinwart, nakladatelství, v Praze.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zavařování, nakládání a zužitkování veškerého ovoce, zeleniny, hub a bylin v domácnosti. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Zavařování, nakládání a zužitkování veškerého ovoce, zeleniny, hub a bylin v domácnosti v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)
Autorovy knížky
1897 | Zavařování, nakládání a zužitkování veškerého ovoce, zeleniny, hub a bylin v domácnosti |