Den zúčtování přehled

Den zúčtování
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/480436/bmid_den-zuctovani-jHD-480436.png 4 22 22

Žena filmového kritika, nominovaná na prestižní literární cenu Magnesia Litera, znovu zasahuje! Naše bránice i naše srdce. Tentokrát jsou její (sebe)ironické a velevtipné knižně vydané blogové příspěvky řízením osudu rámovány kritikovými zraněními, a to, že vycházejí, dokazuje, že i s kritikem, kritičkem a kritičkou lze nakonec plus minus ve zdraví přežít lockdown. Texty svými ilustracemi doprovodil talentovaný Prokop Wilhelm, známý též jako CAR2N.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Den zúčtování. Přihlašte se a napište ho.

Hanuja
06.01.2025 5 z 5

Druhý díl je opět velmi vtipný.Zase jsem se musela smát nahlas. Vřele doporučuji. Kniha má i krásnou grafiku a ilustrace.

popeluška
22.04.2023 5 z 5

Druhý díl byl opět super. Zasmála jsem se, odpočinula jsem si co víc si přát :-)

tatjana1737
22.01.2023 4 z 5

A mně se zrovna druhý díl líbil víc než ten první, i když mi rovněž přišel spíše trpký než jako řachanda. Přečteno opět za 1 den a protože jsem pragmatik, zvažovala jsem, zda a do jaké kategorie zařadit v rámci Čtenářské výzvy. S ohledem na autorčino líčení jsem chvíli držela kurzor klávesnice nad 5. Kniha, jejíž hlavní postava je alkoholik, ale nakonec mi to přišlo kruté a dala jsem do kolonky 12. Kniha od začínajícího autora. Snad mi to autorka nebude zazlívat, když už jí jeden titul vyšel a svůj blog píše nějaký ten pátek.

Knižní novinky (44. týden)

31.10.2021

Kniha Den zúčtování v seznamech

v Mé knihovně30x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)