Zhluboka se nadechni přehled
Elissa Epel
„Elissa Epel dokazuje, že zvládat stres neznamená vyhýbat se mu, ale umět s ním žít.“ - Esther Perel, psychoterapeutka Cítíte se pod neustálým tlakem a nevíte, jak z toho ven? Elissa Epel přináší sedmidenní plán, který vám pomůže přehodnotit váš vztah ke stresu a lépe se s ním vypořádat.Odhaluje, jakou roli hraje v našich životech, kdy nám škodí a kdy naopak překvapivě prospívá. Především ale představuje účinné strategie, které vám pomohou zvládat náročné situace a přetížené mysli poskytnou opravdovou úlevu. Přední specialistka na stres vás naučí jednoduchá, časově nenáročná cvičení, která nic nestojí, můžete je provádět takřka kdekoli, a díky nimž budete nejen posilovat svou psychickou odolnost, ale navíc aktivujete buněčné sebeopravné mechanismy.... celý text
Osobní rozvoj a styl Zdraví
Vydáno: 2024 , Jan MelvilOriginální název:
The Stress Prescription: Seven Days to More Joy and Ease
Interpreti: Kateřina Liďáková
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zhluboka se nadechni. Přihlašte se a napište ho.
Děkuji nakladatelství Jan Melvil za upozornění na chystaný český překlad. Nevydržela jsem ale čekat do vydání překladu. Knížku jsem nutně potřebovala přečíst nejpozději ihned, jak jsem se o ní dozvěděla.
A taky mi to přesně padlo do nálady a životní situace. Moc děkuji za tuto knihu a Melvilovi i za český překlad. Pravděpodobně si pořídím v češtině papírovou.
Už první kapitola mi zní posledních pár týdnů v hlavě snad každý den, a jsem díky informacím z knížky hned víc v pohodě. Díky, díky.
Kniha Zhluboka se nadechni v seznamech
Praktický průvodce pro život bez stresu, respektive pro život směřující ke snižování stresu v našem každodenním životě. V několika ucelených kapitolách je čtenáři nabídnuta řada tipů, které mohou na této cestě pomoci. Mnohé nepřekvapí, ale kniha je pojata čtivě a určitě si v ní každý něco najde pro sebe.