Zima se zeptá přehled
Eva Šafářová
Kromě předpisů na různé způsoby konzervování ovoce, zeleniny a hub informuje autorka o správném ukládání ovoce, brambor, zavařenin a vajec. Seznamuje s přísadami používanými při konzervování a s bylinkami vhodnými k ochucovánípokrmů, pro domácí lékárničku a kosmetické účely.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zima se zeptá. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Zima se zeptá v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)
Štítky knihy
ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravin
Autorovy další knížky
1984 | Vejce ve studené i teplé kuchyni |
1970 | Obložené chlebíčky a studené mísy |
1993 | 100 a 1 pokrmů z vajec |
1969 | 200 druhů pomazánek |
1991 | Pokrmy s vůní česneku |