Zkouška ohněm přehled

Zkouška ohněm
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543879/bmid_zkouska-ohnem.png 4 120 120

Cassie dokáže zkrotit plameny přinejmenším stejně dobře jako její kolegové z texaského hasičského sboru. Když se ale musí přestěhovat do Bostonu za nemocnou matkou, které se deset let vyhýbala, čekají na ni úplně jiné poměry. Místní hasiči o holku v uniformě nestojí. Výjimkou je snad jen zelenáč, který nastoupí zároveň s ní. Do té doby se držela zásady „s hasiči nerandím“, ale teď čelí poprvé v životě požáru, který jen tak neuhasí…... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: ekniha , Motto

Things You Save in a Fire, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zkouška ohněm. Přihlašte se a napište ho.

monika0181
01.01.2025 3.5 z 5

Autorka píše velmi čtivé knihy, za mě nejsou úplně top, ale to je osobní, nesedí mi úplně začátky příběhů. Trvá mi dlouho než se začtu.
Každopádně stojí ta to knihu přečíst. Oceňuji, že to není jen plochá oddechovka, ale že se s lehkou čtivostí řeší i velmi závažná témata jako znásilnění, závislost na lécích, šikana na pracovišti.
Hasička není úplně typická práce pro ženu. V příběhu máme možnost velmi pěkně nahlédnout do pozadí práce hasičů. Popis situací a nasazení je věrný a podrobný.
Příběh mě potěšil a nechal na vlně pohodového čtení.

Damonka12
31.12.2024 4.5 z 5

Perfektní romantické čtení, kde jsem si zamilovala všechny postavy.

pip11
30.12.2024 4.5 z 5

Příběh z hasičského prostředí, který je převážně smutný, ale také plný naděje. Silná a odvážná Cassie miluje svou práci a dělá vše, aby v ní byla nejlepší. Jelikož je to její jediný životní smysl, tak se jí to daří. V knize jde o to, jak se naučit odpouštět, i když se to zdá nemožné.

Zkouška ohněm, Teorie lásky a další knižní novinky (35. týden)

25.08.2024

Kniha Zkouška ohněm v seznamech