Divoká Aljaška

recenze

Divoká Aljaška (2024) 5 z 5 / Lenny.Wolf
Divoká Aljaška

“Divoká Aljaška od K. A. Tucker je pokračování knihy “Nespoutaná Aljaška a začíná přesně tam, kde jsme se s Callou a Jonahem rozloučili. Příběh se opět odehrává na krásné, drsné Aljašce, která je téměř hlavní postavou – její divokost, přírodní krása a nezkrotnost dodávají knize neopakovatelnou atmosféru.

Příběh Cally a Jonaha je jako obrovské objetí, které tě pohltí a nepustí. Tentokrát se jejich život na Aljašce stává ještě reálnější a plný výzev, kdy se musí nejen přizpůsobit drsné přírodě, ale i jeden druhému. Líbí se mi, jak se oba snaží najít balanc mezi tím, kým jsou, a tím, jaké kompromisy jsou ochotni udělat pro toho druhého.

Kniha byla skvěle vyvážená, nic jí nechybělo – romantika, dobrodružství i trocha toho každodenního života v divočině, který zbožňuju. “Divoká Aljaška mě bavila ještě víc než první díl a čtení jsem si naprosto užívala.

“Divoká Aljaška je krásným, upřímným a dojemným pokračováním, které mi připomnělo, proč někdy stojí za to riskovat vše pro lásku a svobodu. Určitě doporučuji všem, kteří si zamilovali první díl, protože tohle pokračování vás nezklame!

Děkuji @knihydobrovsky za poskytnutí knihy na recenzi #spoluprace


Divoká Aljaška Divoká Aljaška Kathleen A. Tucker

Když se Calla vrací zpátky do Toronta, není si vůbec jistá, jestli Jonaha, do kterého se na Aljašce tak bláznivě zamilovala, ještě někdy uvidí. Jednoho dne se však Jonah nečekaně objeví na prahu jejího domu a navrhne jí, aby se za... více


Komentáře (0)

Přidat komentář