Famózní čarodějnická romantasy!

recenze

Nelítostný lovec (2025) 5 z 5 / AnetZKnihy
Nelítostný lovec

Za reading copy v rámci #spolupráce děkuji …
Kniha oficiálně vychází 10.2.2025

Romantasy je žánr, ve kterém jsem se v roce 2024 poměrně dost rozečetla. Tudíž na novinku, která v zahraničí sklízí samé dobré recenze, jsem byla neskutečně zvědavá. *zvuk trumpet* - jedna z nejlepších knih roku objevena!

Rune, tajemná čarodějnice a Karmínová můra, zachraňuje své druhy před očistou. Aby získala informace, sblíží se s Gideonem, lovcem čarodějnic, který ji považuje za ideální protějšek. Netuší však, že ona může být tím zlem, které hledá.

Ah bože bože bože, tohle bylo perfektní!! Svět čarodějnic a jejich lovců si mě získal hned od začátku. Je to dost podobný vibe jako Holubice a had, ale za mě tisíckrát lepší! Není tu sice hluboký world-building, ale i tak si vás to hned vtáhne. Atmosféra je taková tajemná, takže do dlouhých studených večerů ideální.

Co je ale za mě prostě naprostá paráda je Rune a Gideon..Asi se stali mým oblíbeným knižním párem! Pohledy máme možnost sledovat oba a to bylo boží, každému se dostanete do hlavy a vidíte přesně, co si myslí!!! Neskutečně mě bavilo laškování mezi nimi, jiskry lítaly vzduchem a já chtěla víc a víc!
Je tu i taková “mini trojúhelníková romantická linka, ale není otravná, dává smysl a není to divný

Zvraty mě moc bavily, bylo to chytré, místy sice prvoplánové, ale vlastně jinak originální a šokující.

Autorka píše neskutečně čtivě, nemohla jsem knihu odložit. Užívala jsem si to plnými doušky a po přečtení jsem byla smutná, že je konec a není další díl .

Za mě obrovské doporučení a určitě kniha bude v seznamu nejlepších knih za tento rok. Do února sice daleko, ale těším se, až si budete moci knihu přečíst všichni!!

Nelítostný lovec Nelítostný lovec Kristen Ciccarelli

Osudová láska, nebo smrtící nepřítel? První díl romantické fantasy duologie. Mladá čarodějnice Rune před světem předstírá, že je jen povrchní dívka s obrovským majetkem – po nocích však jako Karmínová můra zachraňuje jiné čaroděj... více

Komentáře (0)