Roztomilá vánoční oddechovka ve stylu adventního kalendáře!

recenze

Den po dni (2024) 4 z 5 / AnetZKnihy
Den po dni

Za poskytnutí knihy na recenzi děkuji Humbook blogerům #spolupráce #humbookblogeri

Vánoce jsou sice až za dlouho, ale nová feel-good romantika odehrávající se právě v adventní době na sebe už nenechala čekat A tohle bylo fakticky boží a vánoční nálada přišla už takhle v listopadu!

Addie miluje Vánoce, ale letos to vypadá na propadák. Její nejlepší kámoš se odstěhuje a navíc ji pomlouvá půlka školy. Díky bohu na ní čeká od 1.prosince adventní kalendář plný úkolů. A do toho ještě potkává Jaxona..

To bylo tak moc ňuňu Kniha je situovaná do 24 kapitol, které jsou i zabalené - takže si je fakticky můžete rozbalovat, což je prostě sakra cool! a i tipy na film, hudbu nebo nějaké úkoly..skvělý!

Addie a Jaxon..to bylo fakt rozkošný! Líbilo se mi, že to bylo napsáno tak jako čtivě, sladce a trošku naivně - přesně tak, jak má feel-good young adult romanťárna vypadat! Zároveň zbožňuju ty narážky na různé filmy a knihy.

Četlo se to fakticky samo a nejvíc mě bavily konverzace - vím, že to Ola do svých knih dává, ale jelikož jsem kromě Navždycky žádnou nečetla, tak jsem už zapomněla na to, jak boží to je

Jediné co - bylo poznat, že už nejsem cílovka. To však nemění nic na tom, že to fakt bylo boží!Letos bude váš advent o tolik hezčí!

Den po dni Den po dni Olga Zbranek

Cozy vánoční romantika z amerického městečka. Knižní adventní kalendář o 24 kapitolách! Pro Addie jsou Vánoce nejlepší část roku, letos to ale vypadá na propadák. Máma s tátou jsou pryč, nejlepší kámoš se stěhuje, navíc ji pomlou... více

Komentáře (0)