Jak moc bolí vrátit se do minulosti?

recenze

Návrat do Bridgewater (2024) 5 z 5 / Elion
Návrat do Bridgewater

Myslím, že anotace na konci knihy nevystihuje přesně o čem se v knize vypráví.
Je to o dívce, která přijde o svou lásku a zároveň se snaží vyplnit jeho poslední přání. A tak se vrátí zpět na místo, o kterém si myslela, že se tam už nikdy neukáže a setká se s osobou, kterou už nikdy nechtěla spatřit.
Příběh je plný vypjatých situací, silných emocí a zároveň pocitů bolesti, zrady, nedorozumění a spousty dalších. Celkově to tvoří velmi ponurou atmosféru, která se postupně prosvětluje snad k lepším zítřkům.
Nechci toho úplně prozrazovat moc, protože jednu věc vím jistě, jestli chcete příběh o bolestné ztrátě milovaného člověka, ještě bolestivější minulosti a přítomnosti, která se taky s nikým nemaže, tak tady máte příběh, který stojí za to číst.
Ano jsou tu i stránky, které nejsou dokonalé a hlavní protagonisté by si zasloužili knihou praštit po hlavě, ale těchto stran je minimum a určitě není důvod, aby kniha kvůli nim ztratila na svém hodnocení.
Určitě se po knize koukněte, má toho mnoho co předat a je to jedna z těch knih, na které budu ještě nějakou dobu myslet.
A jako poslední bych ráda zmínila tu obálku. Podle mě je nádherná.

Návrat do Bridgewater Návrat do Bridgewater Kristina Hattenhauer

Olivie se několik týdnů po rozchodu se Simonem dozví, že jí přítel zamlčel nemoc a zemřel. Zhrzená jeho smrtí opouští Londýn a vydává se do Simonova rodného městečka Bridgewater, kde má splnit jeho poslední vůli. Ale nebude to sn... více

Komentáře (0)