Myslím, že anotace na konci knihy nevystihuje přesně o čem se v knize vypráví.
Je to o dívce, která přijde o svou lásku a zároveň se snaží vyplnit jeho poslední přání. A tak se vrátí zpět na místo, o kterém si myslela, že se tam už nikdy neukáže a setká se s osobou, kterou už nikdy nechtěla spatřit.
Příběh je plný vypjatých situací, silných emocí a zároveň pocitů bolesti, zrady, nedorozumění a spousty dalších. Celkově to tvoří velmi ponurou atmosféru, která se postupně prosvětluje snad k lepším zítřkům.
Nechci toho úplně prozrazovat moc, protože jednu věc vím jistě, jestli chcete příběh o bolestné ztrátě milovaného člověka, ještě bolestivější minulosti a přítomnosti, která se taky s nikým nemaže, tak tady máte příběh, který stojí za to číst.
Ano jsou tu i stránky, které nejsou dokonalé a hlavní protagonisté by si zasloužili knihou praštit po hlavě, ale těchto stran je minimum a určitě není důvod, aby kniha kvůli nim ztratila na svém hodnocení.
Určitě se po knize koukněte, má toho mnoho co předat a je to jedna z těch knih, na které budu ještě nějakou dobu myslet.
A jako poslední bych ráda zmínila tu obálku. Podle mě je nádherná.
Návrat do Bridgewater Kristina Hattenhauer
Olivie se několik týdnů po rozchodu se Simonem dozví, že jí přítel zamlčel nemoc a zemřel. Zhrzená jeho smrtí opouští Londýn a vydává se do Simonova rodného městečka Bridgewater, kde má splnit jeho poslední vůli. Ale nebude to sn... více