Nečekaný polibek

recenze

Nečekaný polibek (2024) 5 z 5 / Knihomolka97
Nečekaný polibek

Budu se už poněkolikáté opakovat, ale Petra prostě umí!

Hlavní hrdinkou je osmnáctiletá Alex, která se společně s otcem stěhuje z Prahy na vesnici. Její matka odjela někam do tramtárie, navíc má zlomené srdce, takže takový nový začátek příjde rozhodně vhod. Na lásku už ale rozhodně nevěří!

Alex mi byla sympatická, líbil se mi její vztah s tátou a bavila mě její prořízlá pusa. Občas byla docela naivní, ale vlastně jsem se ani nedivila.
Autorka do příběhu zakomponovala milovaný hokej, ovšem pozor, hrála ho právě Alex. A byla fakt dobrá!

Maxík, který rád chodí k rybníku, je miláček. Byť preferuji "bad boye", Max mě dokázal okouzlit svou povahou, milým vystupováním i humorem a ochranářskou stránkou.

Mezi Alex a Maxem to jiskří, ale jejich vztah je krapet komplikovaný, díky jistému problémku. #zakazanalaskavibe
Kniha je vyprávěna z pohledu obou hrdinů, což je samozřejmě skvělé. Čte se krásně, je vtipná, stránky mizí pod rukama. Většinu vedlejších postav si nejde neoblíbit, ale jsou tu i takové, které lezou na nervy, nebo je vyloženě nesnášíte.
Nemohu jinak než moc doporučit!


Nečekaný polibek Nečekaný polibek Petra Martišková

Osmnáctiletou Alex čeká stěhování z Prahy na vesnici. Nová škola, noví spolužáci, a pokud bude chtít dál hrát hokej, pak i přestup do nového týmu, který je navíc plný kluků. Nestačí, že má srdce rozbité na tisíc kousků, ještě se n... více


Komentáře (0)

Přidat komentář