![Nikdy, nikdy Nikdy, nikdy](https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530330/bmid_nikdy-nikdy-662cce164b545.jpg?v=1714212374)
Co byste dělali, kdybyste ztratili paměť? Kdybyste zkrátka najednou z ničeho nic nevěděli kdo jste, kým jste, co děláte, jak vypadáte. Prostě naprostá ztráta vlastní identity. Podíváte se do zrcadla a nepoznáváte se. Podíváte se na své přátelé a nepoznáváte je. Jste v cizím těle, které se vám buď zamlouvá nebo ne. Nepamatujete si, kde bydlíte, kdo jsou vaši rodiče. No zkrátka zmatek a chaos. Nepochopení.
Přesně tohle se stalo hlavním hrdinům knihy Nikdy, nikdy od autorky Colleen Hooverové a Tarryn Fisher. Cheryl a Silas z minuty na minutu neví kým jsou a jejich cílem je na to přijít. Souvisí to snad s nějakou nemocí? Nebo jejich minulostí?
Autorky nám postupně v příběhu předkládají minulost obou hrdinů a nám se tak odkrývá fakt, že se hlavní hrdinové znají, že se měli více než rádi a že jsou jejich rodiny aktuálně znepřátelené. Co všechno se stalo v jejich osudech vám zde neprozradím.
Za sebe musím napsat, že pro mne byla tato kniha zklamáním. Colleen mám jako autorku poměrně ráda a od Tarryn jsem doposud nic nečetla, přesto jsem však od knihy měla velká očekávání. Autorky přišly s opravdu příjemným nápadem – ztracená paměť se mi jako zápletka velmi zamlouvala. Ovšem pravdou je, že jsem se v průběhu čtení nudila a samotné vyústění příběhu mne také zklamalo.
Promyšlenost děje mi přišla také poměrně chudá a i když hlavní hrdinové pomalu přicházeli na to, kým skutečně jsou, tak celkově mi pojetí toho, jak se děj odehrával, zkrátka neseděl.
Popis osob a prostředí byly ještě celkem dobré, ale na to, že se v knize prakticky nic moc neodehrávalo, mi to přišlo stejně nějaké slabé – takové zvláštně uspěchané a přitom líné. Člověk četl, četl a najednou bum a byl konec. Musím se však přiznat, že jsem byla skutečně zvědavá, jak autorky vybruslí ze situace, do které Cheryl a Silase poslaly.
Vztah k hlavním hrdinům jsem si nevytvořila žádný. Prostě jsem si v poklidu četla jejich příběh a žádné emoce jsem u toho necítila, což se mi většinou u příběhů od samotné Colleen nestává.
No… čekala jsem zkrátka něco jiného, něco víc. Vím, že někteří čtenáři jsou z knihy nadšení a tvrdí, že v příběhu byla ohromná hloubka – já s nimi tento názor nesdílím. Za mě byl tento příběh slabším kouskem. Přesto se však už těším na další knihu od Colleen. Věřím, že mi trošku napraví chuť.
![Nikdy, nikdy Nikdy, nikdy](https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530330/nikdy-nikdy-662cce164b545.jpg?v=1714212374)
Bestsellerové autorky Colleen Hooverová a Tarryn Fisherová spojily síly a společně napsaly naprosto jedinečnou romanci s mystery zápletkou. Charlie Wynwoodová a Silas Nash byli od narození nejlepšími přáteli, dokud se do sebe ve ... více
Komentáře (0)
Přidat komentář![VasnivaCtenarka VasnivaCtenarka](https://www.databazeknih.cz/img/users/29_/291803/vasnivactenarka.jpg?v=1735504284)
VasnivaCtenarka také napsala
![Tajemství panství Saffron Hall: Milý historický román Tajemství panství Saffron Hall: Milý historický román](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544741/tajemstvi-panstvi-saffron-hall.jpg?v=1725839765)
![Poradenství pro pozůstalé: Geniální kniha pro všechny, kteří se profesně mohou setkat s pozůstalými Poradenství pro pozůstalé: Geniální kniha pro všechny, kteří se profesně mohou setkat s pozůstalými](https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/134513/poradenstvi-pro-pozustale-wXk-134513.jpg?v=1594371929)
![Poslední na řadě: Velmi originální konec Poslední na řadě: Velmi originální konec](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540121/posledni-na-rade.jpg?v=1718817323)
![Příliš pozdě: Typicky netypická Colleen Příliš pozdě: Typicky netypická Colleen](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540356/prilis-pozde.jpg?v=1719615001)
![Na ledě: Krásná obálka, chudší obsah Na ledě: Krásná obálka, chudší obsah](https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515260/na-lede-65e6e22653913.jpg?v=1709629990)