Kniha mi byla poskytnuta v rámci spolupráce s Grada - Cosmopolis za účelem recenze. #spoluprace
Summer má jasný cíl, chce se stát sportovní psycholožkou a není nic, co by jí v tom mohlo zabránit. Jenže je to právě její studium, které ji zavede ke kapitánovi hokejového univerzitního týmu Aidenovi, jenž jí má pomáhat s výzkumem. Jenže Summer nesnáší hokej a ještě víc nesnáší Aidena. Ne, že by byl Aiden ze spolupráce s ní zrovna nadšený…
Autorka má krásný styl psaní, do kterého jsem se okamžitě začetla. Příběh je lehký a svižný, ale zároveň v něm není nouze o popisy, díky kterým jsem neměla nejmenší problém si celý příběh představit, a přímo na mě dýchala jeho atmosféra.
Z příběhu jsem nadšená! Je to oddechovka, která sama o sobě není nijak originální, ale je v ní plno maličkostí, díky kterým se odlišuje od jiných hokejových romancí. Především dialogy byly opravdu povedené a občas i humorné.
Ze všeho nejlepší je milostná linka, která se opravdu povedla. Mezi hlavními hrdiny to jiskří od samého začátku, ale zároveň je vývoj jejich vztahu adekvátní tomu, jací jsou. A nechybí ani větší množství peprnějších scén, které do knihy perfektně sedly a rozhodně nenudily.
Samotné postavy se také skvěle povedly. Autorka je popsala do hloubky, takže měly skutečnou osobnost a oba hlavní hrdinové mi byli hrozně sympatičtí, což se v podobných knihách ne vždy povede.
Zakázané uvolnění je skvělá hokejová romance, které nemám co vytknout. Pokud tedy váháte, zda se do knihy pustit, tak už o tom přestaňte přemýšlet a prostě si ji přečtěte. Rozhodně za to stojí!
Zakázané uvolnění Bal Khabra
Hokejová romance tak žhavá, až ledy tají! Zpočátku se ti dva nemohou vystát. Summer má ve svém životě jasné plány – chce se stát sportovní psycholožkou a dává do toho všechno. A taky nesnáší hokej. Jenže studium jí nečekaně při... více