Odešla do tmy

recenze

Odešla do tmy (2024) 3 z 5 / Ann1307
Odešla do tmy

Thrillerová novinka, o dávném zmizení mladé dívky, Flory, a o její sestře Heather, která, teď po pětadvaceti letech od sestřina zmizení, náhle zavraždila dva naprosto cizí lidi.
Co je s touhle rodinou špatně? Co se stalo před lety a co teď?

Zjistit se to rozhodne Heatheřina dávná kamarádka Jess, která je momentálně novinářkou a fakt by potřebovala napsat nějaký dobrý příběh.

Jenže k téhle rodině ji váže dříve velmi silné pouto, byla u nich v mládí jako doma a tak se jí i trochu příčí se v tomhle případu šťourat.
Navíc si není jistá, jak jí a rodina po letech přijme. Bude jejich dřívější vztah klíčem k téhle záhadě, nebo spíš překážkou?
Podaří se Jess vybalancovat svůj profesní zájem se zájmem osobním? A přijde na to, co se tehdy a teď vlastně stalo?

Tahle kniha měla pomalejší rozjezd. Začátek mi přišel dost zdlouhavý a musím se přiznat, že jsem měla trochu problém se začíst. Pak ale v poslední části to byla neskutečná jízda a tak nějak mi to tu předchozí rozvláčnost vynahradilo.

Bylo zajímavé sledovat, jak se Jess pere se svou situací staré známé, bylo tomu věnováno fakt dost prostoru. Pokud vás tedy baví tahle psychologičtější část, tak věřím, že budete spokojeni :)

Já jsem spíš na tu akci.


Odešla do tmy Odešla do tmy Claire Douglas

Do města přijela pouť – a jedna dívka zmizela. Jedné letní noci roku 1994 v ospalém přímořském městečku beze stopy zmizela šestnáctiletá Flora Powellová. O pětadvacet let později Flořina sestra Heather nakráčí do cizího domu, kde ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář